Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Jeg var inde i byen i går, for at købe et gavekort til Futte. Han er den eneste som jeg køber julegave til, med undtagelse af mig selv selvfølgelig. Overfor er Føtex, er der en af de der midlertidige butikker, som popper op i en kortere periode. Jeg gik derind af nysgerrighed. Blev mødt af et stativ med rosetter. Den første og bedste jeg fik øje på, var en hvorpå der stod ”verdens sødeste datter.” Pludselig var der en som sagde ”hej mor.” Jeg vente mig om, og der stod min verdens sødeste datter. Det var sku lidt spukky.

I onsdags sagde jeg til Claus, at jeg savnede hans mor. Dagen derpå fik vi et julekort fra hende og svigerfar. Der var en fortrykt tekst, som var underskrevet. Nederst i venstre hjørne havde hun skrevet ”savner jer.”

Samme dag var jeg ved lægevagten om aften. I forbindelse med Claus forkølelse, fik han tilmed ravet sig en lungebetændelse. Lægen konstaterede bronkitis ved mig. Har det allerede bedre.

Futte har lige skrevet en sms. ” hej. Jeg kikker lige forbi ved 10 tiden, med kage til kaffen.” Må hellere komme i tøjet, og lave noget frisk kaffe.

Skal ned jule sammen med min far kl. 11.00

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Julegave etc. er publiceret 23/12-2011 09:26 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.