12 år siden

Kan tage fejl

Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
10 måneder, 25 dage siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
18 dage siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
10 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jeg fik en hundetur i lørdags. Dvs. at der skal hund med - logisk nok. Jeg elsker disse ture, og taler først med ejeren efter jeg har hilst på hunden. Nogen af mine kollegaer nægter at køre med dem, da de kan tilsmudse bilen. Men altså! Det var en tur på ca. 8 km, så vi fik talt lidt. Synes at han bevægede sig ud i en historie, som mindede lidt om fiktion, men ham om det. Da vi var fremme, bad han mig om at følge ham ind og hente penge. Vel inde kunne han ikke finde hverken kontanter eller kreditkort. Jeg blev selvfølgelig irriteret på ham, men kunne ikke gøre andet end at give ham en ”skyldner seddel” og bede ham om at betale - vel vidende om at jeg nok ikke ser de penge.
I går aftes ringede en kollega og sagde, at han havde fået pengene af ham. Big surprise….. Man skal huske ikke skue hunden på hårene, og være fordømmende. Synes selv at jeg er fordomsfri, men det kan jo smutte.

Selv samme lørdag blev jeg atter kaldt kælling. Det er ikke noget som jeg tager personlig overhovedet. Har enten hørt eller læst, at kælling er en udspringer af ”kære lille en.” I så fald vil jeg gerne være en af slagsen. Nå men den forurettede var en kvinde, som knap kunne stå på hendes ben. For at hun ikke faldt – stod tjeneren og holdt hende oppe. Jeg låste døren og rullede vinduet ned, og spurte tjeneren om hun skulle køre alene – hvilket han bekræftede. Jeg nægtede derpå at køre med hende. Kunne sagtens forestille mig hvilken hyr jeg ville have med hende i den sidste ende. Da det gik op for hende, at jeg ikke ville have hende med – sprang hun op som en trold af en æske. Jeg bakkede da hun virkede voldsom. Hun prøvede i fuldskab at jage mig, og det lykkes hendes også at komme tættere på. Så at der stod kunder 20 meter længere fremme, og skyldte at køre frem og tog dem med.

Når folk er så fulde, mener jeg at de enten skal udpumpes, eller have en overnatning i detentionen – hvor der kan blive holdt øje med dem. De kan i yderst konsekvent være til fare for sig selv. Nogen falder og slår sig alvorlig, og andre ligger sig til at sove udenfor. Det er set og sket mange gange. Har også viden om nogen som er afgået ved døden pga. dette.

Claus har været slem forkølet den sidste uges tid. Da han lørdag begyndte at klage over åndenød, fik jeg ham overbevist om at tage til vagtlægen. Lægen ordinerede penicillin imod lungebetændelse, samt noget slimopløsende. Tror at han har smittet mig. Føler at jeg har begyndende influenza.

Var med min far på sygehuset her sen eftermiddag. Vi skulle have en opklaring om hans væskende ”gammelmands vorde.” Han vil blive indstillet til ambulant fjernelse af denne. Idet at han ikke lige er sådan til at flytte rundt med – skal det foregå i Grindsted-hvor de bedre kan håntere det.

Vil ind på sofaen og have ondt af mig selv.

Ps. Vores edb-anlæg virkede upåklagelig i weekenden.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kan tage fejl er publiceret 19/12-2011 18:42 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.