Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
12 dage siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Hej dagbog, - jeg er nervøs for imorgen..jeg ser på den med gru, - jeg bliver kastet ud i noget nyt, som jeg ikke spor har lyst til. Jeg ved godt, at hun siger at det bare er noget med IT, men det er på en skole..og jeg har ikke lyst til noget pædagogisk mere..Jeg tror lidt hun tror, at hvis bare jeg kommer ud og snakker med andre igen..så bliver jeg glad,og pædagogisk igen...men, den side af mig er død..selv pigen, har taget afstand..hende der mente, at hun kunne lære mig at kende..ved at vi gik tur sammen..er begyndt at give mig hånden efterfølgende..jeg kan tolke det på 2 måder..hun tager afstand ved at gøre tingene mere formelt..eller det er et eller andet med fysisk kontant..well,...you took that had and shook it untill it got comical...now maybe you should order that electric hand buzzer...hehe..that would be funny...min indre Jester kan altid finde på noget..

jeg gætter på, at de i virkeligheden har brug for en elektriker..hvilket jeg ikke er..det siger min fornemmelse mig..også skal der findes noget andet..

købte iøvrigt 2 par bukser..50 kr stykket..ja det var billigt..men jeg manglede..de holder måske ikke så længe..men til den pris..holder de måske relativt længe..

var gået iseng..kom til at tænke på det hele..og håbede på, at jeg snart ikke..well, man kan vel håbe...hader at spille glad..når jeg ikke er det..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Imorgen er publiceret 24/01-2012 23:43 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.