Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
3 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
7 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
5 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
7 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
5 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
5 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
8 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
12 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
5 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
2 år siden
Hej dagbog, - jeg er nervøs for imorgen..jeg ser på den med gru, - jeg bliver kastet ud i noget nyt, som jeg ikke spor har lyst til. Jeg ved godt, at hun siger at det bare er noget med IT, men det er på en skole..og jeg har ikke lyst til noget pædagogisk mere..Jeg tror lidt hun tror, at hvis bare jeg kommer ud og snakker med andre igen..så bliver jeg glad,og pædagogisk igen...men, den side af mig er død..selv pigen, har taget afstand..hende der mente, at hun kunne lære mig at kende..ved at vi gik tur sammen..er begyndt at give mig hånden efterfølgende..jeg kan tolke det på 2 måder..hun tager afstand ved at gøre tingene mere formelt..eller det er et eller andet med fysisk kontant..well,...you took that had and shook it untill it got comical...now maybe you should order that electric hand buzzer...hehe..that would be funny...min indre Jester kan altid finde på noget..

jeg gætter på, at de i virkeligheden har brug for en elektriker..hvilket jeg ikke er..det siger min fornemmelse mig..også skal der findes noget andet..

købte iøvrigt 2 par bukser..50 kr stykket..ja det var billigt..men jeg manglede..de holder måske ikke så længe..men til den pris..holder de måske relativt længe..

var gået iseng..kom til at tænke på det hele..og håbede på, at jeg snart ikke..well, man kan vel håbe...hader at spille glad..når jeg ikke er det..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Imorgen er publiceret 24/01-2012 23:43 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.