Med Jesters Ord.

Nyt år
Martin Micha...
8 måneder, 7 dage siden
Klar til fest med regnbue...
Kianna Kitte...
2 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
3 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
6 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
5 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
12 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
6 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
4 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
7 år siden
Glyptoteket
Tenna Herman...
3 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
5 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
5 år siden
En tur forbi kirkegården....
Kianna Kitte...
1 år, 10 måneder siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
3 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
5 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
5 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
3 år siden
Hey dagbog, - Heh, jeg skal snart ud igen, stedet er sikkert rigtig godt,..og arbejdet er vist også lige til at overkomme..det er ihvertfald inden for IT :) sagen er bare den, at jeg ikke får noget ud af det..og før Jester hjalp mig, så ville det koste mig 340kr i måneden at tage dertil..også ville de jo godt have, at jeg blev der i 6 måneder..ikke noget jeg skulle, men det ville være godt for dem..for så skulle de ikke allerede igen lære en ny op...efter 1 måned..hehe..Jeg var derude til samtale med vedkommede, og personen fra jobcenteret..i bilen snakker vi om...at jeg nok ikke kan få noget for komme derud..altså bus penge..kald det hvad du vil..så det ville være et minus for mig..men det er jo ikke det de snakker om..de har jo mere travlt med sky ord som "det sociale"..men jeg vil arbejde ikke for det sociale..men for pengenes skyld..og inden du hidser dig op over det..så er det ikke fordi det sociale er dårligt..det er bare ikke det primære..når man har brug for penge til at leve for.

anyway..Jester satte sig i forfatter stolen..jeg lod tankerne styre mig, min kolde vrede...

skrev et brev til vedkommede fra jobcenteret..om det hele..at nu havde jeg givet de 340 kr ud til et månedskort til bussen..selv om det offentlige ikke engang ville give løntilskud for 6 måneder..hvis det var..og heller ikke betale mine udgifter til at komme der ud..for som der blev sagt i bilen..så var det ikke over 24 kilometer..

Jester, skrev at hvis der idag havde været en fagforening med mere magt, og sans for andre værdier, end blot deres "Kammeraters" penge...så ville de stå udenfor med skilte, når folk tog et arbejde til mindre end det halve i "løn" og ikke stod i fagforening..og at de jo ikke engang ville dække transport udgifterne, som faktisk er en del af de få penge jeg får...ja, jeg er jo ikke enlig med 2 børn..

men Jester (jeg) ikke kunne gøre så meget ved det..ud over at bruge alt min forfatter magt på at gøre opmærksom på dette faktum(1 voice in the night, crying out for justice)....og at skulle jeg være der i mere end 6 måneder..så kunne jeg blive rigtig elendig til mit arbejde..

dagen efter Jesters brev, fik jeg et brev om...at mine transport udgifter nu ville blive dækket.. see, what would you do with out me :) you need my power..elsker at folde min ord..og bruge dem til at stikke med.. got nothing to live for..just point me in the direcktion of the next fight.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Med Jesters Ord. er publiceret 28/01-2012 14:26 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.