Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 5 dage siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Næste gang vi holder noget tamtam herhjemme- skal Claus mere eller mindre tages fra bestillingen. Han startede fredag med forberedelserne, samt hele lørdagen. Dertil forsatte han anretningen af div. aften igennem. Jeg blev frabedt at blande mig i køkkenet, da jeg kun ville være i vejen! Menuen var ændret radikalt i forhold til det som jeg havde tænkt mig. Alt i alt betyd det, at Claus aften igennem stort set kun befandt sig i køkkenet. Da han endelig var færdig, sad ham med glasøjne og klar til at gå i seng.

Ud over det, så var det en hyggelig aften. Synes at gæsterne gik fortidig, men det var nok i forhold til at det er meget sjældent at jeg skejer ud, og var opsat til mere.

Michelle var også med. Andrés far har på et tidspunkt læst i avisen, at en 26 årige kvinde var blevet anholdt for ulovligt ølsalg i den gade hun bor. Det er rigtig nok, at hun på et tidspunkt solgte tyske øl med fortjeneste, men det var ikke derfor hun var blevet anholdt! Dumme tøs – hvad så! Hun havde haft indbrud for et par uger siden. I den forbindelse var politiet kommet for at besigtige det skete. Michelle og en ”kammaret” har haft dyrket noget hamp et eller andet sted, som så hang til tørring i hendes lejlighed. Det var ikke så smart! Om det giver en bøde eller fængselsstraf må tiden vise.

Jeg skal med min far på sygehuset i dag. Han skal have fjernet hans gammelmandsvorte ved øjet. Selv om hans kontaktperson på ældrecenteret synes at det er unødvendig, så har jeg holdt på mit. Den væsker og bløder ved berøring, og da hans øjne ofte løber i vand, er det svært at undgå berøring deraf.

Er kommet mig før øre, at min læge gået på pension. Det er jeg som omtalt d. 1/12 2011 ked af. Der er kun to af de fem som er i lægehuset, som jeg ”måske” vil forsætte ved. Det er ikke mht. alm. konsultation, men mere det psykiske. Der er det meget vigtig for mig, at lægen har viden og forståelse.

Claus er for engang skyld endnu ikke stået op. Vil ud og sætte frisk kaffe over,

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hverdag er publiceret 13/02-2012 10:44 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.