Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
7 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Utroligt at sølle 10 grader kan give en forårsfornemmelser så stærke, så man begynder at ordne have, og allerede tænker på, hvad der i år skal i alle krukkerne. Jeg ved jo godt, at frosten stadig lurer lige om hjørnet. Men drømmen om det store blomsterflor der venter en, skubber alle formaninger tilside. Prøver nok først med stedmoder, de tåler meget, de bukker ikke under ved det første kolde vindpust.

Mit havehus som blev påbegyndt sidste sommer, blev helt færdigt i november. Det er bare så smukt. Det står og lyser med den dejlige farve, som fabrikanten har valgt at kalde - Skumringstime - To store hvide rosenstativer står lidt nøgne op af to vægge. Svært at vælge sorten, for det skal jo gå hurtigt, gerne op til tagskægget i denne sommer. Men det bliver nu nok ved drømmen.

En anden spændende nyhed i haven, er min stenovn. Jeg har absolut ingen idè om, hvordan man betjener en sådan.Men det må jo komme an på en prøve, om det lykkes at bage brød og andre lækkerier.

Dejligt at have gode venner og en eksmand, der hopper på mine "gode" ideer, og også gider spise den mad, som jeg elsker at frembringe ude i det fri. Utroligt så meget man kan uden indlagt vand og el.

Mit sidste påfund er nogle bede på ben, det vil sige nærmest lange trug, hvor man så kan så smågrønt i. Sidste år gik alt til på grund af den våde sommer, haven stod uder vand i flere uger, alt rådnede. Det er surt, så nu vil jeg foregribe naturens luner.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nye tiltag i haven. er publiceret 15/03-2012 12:32 af Lizzi Pedersen (Lizzi).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.