skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Jeg sidder og prøver at skrive en historie om hunde. Men jeg har aldrig haft hund og ved dårlig nok hvordan sådanne ser ud. Kunne jeg så ikke skrive om noget jeg har forstand på. Men jeg har ikke forstand på noget.

Jo, jeg har forstand på hvad jeg spiser til morgenmad: Mest havregryn. Skifte-vis grovvalsede og finvalsede. Også sommetider øl og brød. Hvorfor kan man ikke drikke øl om morgenen, når man kan drikke Jægermester og Vammel Dansk? De sidste er langt de stærkeste.

Jeg sidder med en lille bog om vilde blomster; de gør dog ingenting. Selv er jeg en meget køn skærmplante idet jeg tit sidder foran komputeren (ja, min staves med K). Blandt skærmplanterne kan i øvrigt nævnes Erygium Maritimum. Også kaldet Strand-mandstro. Godt nok en noget utypisk skærmplante. Det er en iøjnefaldende tidselagtig plante med stive stikkende blade. Man troede tidligere at man ved at spise ekstrakt fra planten kunne øge sin potens. Det er altså heller ikke helt løgn. - Man kan dog også drikke whisky. Det bliver man nemlig også stiv af.

En mere kendt skærmplante er anthriscus sylvestris, vild kørvel. Jeg kan nu godt lide de latinske udtryk. Det giver ligesom lidt mere Schwung over plante-verdenen. Tænk også på navnet corata. Det betyder gulerod. Den næste skærmplante jeg derfor vil nævnet, er Daucus curata: Vild gulerod ... "En for-samling grøntgrossister blev i morges overfaldet af en gruppe sværd bevæb-nede vilde gulerødder på grøntorvet i Valby. Under aktionen mistede Spinat Ove sin en sandal, mens Hagbard Hyldeblomst mistede hatten. Heldigvis greb grev Pimpinelle ind og aflivede de angribende gulerødder med 12 grundskud. Sagen er nu sendt videre til Hovedretten på Copenhagen Corner.

Det er vist noget værre skvalderkål jeg skriver her, men I kunne jo bare lade være at læse det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skærmplanter er publiceret 22/06-2003 02:10 af Bjarne Hosbo (hosbo).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.