indkøb + insekter

Min russisk ven
Halina Abram...
4 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
4 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
6 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
13 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Pandekagekomfur
Peter
8 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
9 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
6 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
4 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
4 år siden
Hej dagbog, - jeg så en pige..som jeg vidst engang har snakket med på en uddannelse..hun så også mig..hun smilte lidt genert..Jeg var på indkøb til weekenden..var ved kassen lige efter hende..hun købte cigaretter..havde jeg ikke troet om hende..jeg pakkede mine ting hurtigere sammen..og var ude lige lidt før hende...hun gik ud,..over mod sin bil..en dame kom stormede ud af butikken..pigen fra før, havde glem noget inde i butikken..utroligt, at man kan glemme noget i butikken..så må man da ha noget at tænke over..tror det var pungen.

ville godt ha snakket med hende,,,hendes smil virker så sødt på en måde..men gør det af princip aldrig..og tror heller ikke hun ville sige noget..anyway..sådan er livet..

22:52 - suk, har ellers sprøjtet igen..men fandt 2 insekter igår..og 3 idag..fandt ud af, at de kan flyve..en fløj rundt om lampen..hmm..

00:39 - på jagt efter insekter..skulle lige se, om de holdte til under mit tæppe i stuen..Nej..men jeg løftede det lidt..og der var 2 andre insekter under..en anden type..ok, imorgen går jeg i krig med at fjerne alt...har ellers bord, stol og sofa stående over mit tæppe..sååe...hvis de 2 næsten hvide insekter jeg fandt under tæppet er et for stadie til dem på mine væge...then its a Carpet beatle..pictures almost looks right..i morgen skal tæppet ud! - we fight!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget indkøb + insekter er publiceret 30/03-2012 13:52 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.