atter tilbage

Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Tja, så gik der igen lige en rum tid, selv om jeg føler jeg kun lige haft vendt ryggen til pennen et kort øjeblik. men nu er jeg her igen.

Jeg er ved ikke helt hvor jeg skal starte... måske med den gode nyhed, at min projekt "renover hus og kælder" endelig er blevet færdig. Og jeg er virkelig blevet tilfreds med resultatet. Lige nu sidder jeg med kaffe i kruset, og nyder udsigten fra mit værelse - endelig mit eget kontor, med en fantastisk udsigt over å dalen. Fra dag ét, har det hele tiden været min plan. Det var her mit skrivebord skulle stå, og jeg skulle sidde få inspiration til at skrive.

Faktum er så bare, at det er første gang jeg sidder her, selv om det har stået færdigt i over en måned. Men så er glæden bare det større. Glemt er al bøvlet og besværet, for det har skisme været besværligt, og jeg har flere gange været ved at kaste håndklædet i ringen - specielt da kælderen blev delvis oversvømmet og ødelagt på af et ødelagt vandrør. Nå, men besværet skulle jo netop være glemt - så pyt med al det ekstra arbejde, og bøvl med forsikringen. Nu er det forår og solen titter frem.

Tvillingerne render og leger på græsplænen sammen med de store, og deres kærester... i løbet af december måned, fik først min datter kæreste og kort tid efter også junior - så efterhånden er vi syv til de fleste måltider. Men det er nu hyggeligt nok. Og tvillingerne er helt vilde med den nye "storbror og søster".
i dag har lovet at tage sig af dem en times tid, mod at jeg henter pizza i aften. jeg var nu let at overtale, for jeg hat valgt ikke at lave noget seriøst idag. Nå ja, skriver selvfølgelig her - det er jo da seriøst... men ellers har vi haft en rigtig slappe af dag. De store lavede æg, bacon, pølser og pandekager til morgenmad - og bagte brød til frokost. Så det har været ren luksus.

Jeg glæder mig i det hele taget til at komme ned i tempo og slappe af her hjemme i hele påsken. Familie og venner kommer til frokost fredag - men ellers har vi ingen planer... indtil videre i hvertfald - men ved jo aldrig hvad der sker :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget atter tilbage er publiceret 03/04-2012 16:19 af Thor Rosenblume (JetLi).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.