12 år siden

Ser lysere ud? hmm

I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 17 dage siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Ja så det lorte projekt fuldstændig over i morgen 10:30 - nu har det også stået på i 2 måneder og jeg har ikke fattet halvdelen af det alligevel xD. Og torsdag skal der fremlægges BF i Jura, som jeg tænker jeg laver færdig i morgen, så er det også ovre, det bliver deligt!

Men jeg troede som sagt at det hele vil begynde at se lidt lysere ud og at der vil begynde at komme en ende eller i hvert fald lige en lille pause med afleveringer, projekter og det hele, meeen så får man lige rejseprojekt tilbage og får at vide, at den er afvist ?!?!?!?! - grunden er, at jura delen er afskrift ?!?! WTF? - Nu er det så ikke mig i gruppen som har skrevet det, men det står med kursiv - og dette betyder at det er "afskrift" og der er kilde på, hvad er problemet så. GØ delen er godkendt, men det hjælper bare så ingen ting, for vi skal så have 2. forsøg og der skal vi skrive et HELT NYT projekt på 20 fucking sider og afl senest d. 1 maj kl 12:00 ?!?!?!?! og det er også med hel ny problemstilling!!!! Da vi lavede projektet, skulle det også være på 20 sider, fordi vi ikke var med studitur, og skulle derfor lige straffes med at skrive dobbelt så meget som de andre - Det var også lidt uretfærdigt, for jeg ville utroligt gerne havde været med på studitur, men har ikke råd, da jeg bog i lejlighed sammen med min kæreste og vi var ved at flytte i ny lejlighed - for så har jeg da også lige 3.000 til at tage på studietur - så måtte takke nej til den tur og blive hjemme i en uge og skrive projekt med nogle andre fra klassen som heller ikke skulle med. Men pyt med det - det gik og vi havde også lidt fri. Men synes bare det er så urimeligt, at vi igen skal skrive 20 sider og helt nyt projekt med ny problemstilling, når GØ var godkendt og næsten hele vores opgave var fuld med GØ der var ikke særlig meget om jura, men da det er andet fag som skulle med gå havde vi selvfølgelig noget med, men der var ingen grænse for hvor meget de hver fag skulle fylde i projektet. Og når så den mindste del er afvist så bliver HELE projektet afvist?!!! - Det synes jeg bare er uretfærdigt!

Men fint nok, det er blevet afvist, det får vi dem nok ikke til at ændre, meeen 20 sider til om ca 16 dage hvor vi har skole oveni ? Det synes jeg lige er for meget så for meget, at jeg bare ikke kan overskue det mere! Virkelig ikke :( Kunne give mig til at tude så meget, og bare ligge mig under dynen og blive der for altid og til det er overstået :((((

Men vi skal snakke med læreren på tirsdag, og håber så meget at hun går med til en ny aftale om noget der er mere retfærdig og er meget mere uoverskueligt, ellers ved jeg ikke lige hvordan jeg skal holde hovedet oppe og klarer mig igennem de par uger. Det enes lyst punkt det er at Emma snar kommer hjem fra flere måneders rejse <3.

Kom nu, be om fremtid - SE LYSERE UD NU!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ser lysere ud? hmm er publiceret 15/04-2012 21:16 af Bulle.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.