12 år siden

De kære unger

En stille bøn
Bastian
11 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 10 dage siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Mindstemanden har i dag været i Albertslund, for at søge ind på Hf. Vil nu arbejde hen imod et job indenfor shipping. Jeg ved ikke forfra denne, i mine øjne, pludselige interesse kommer fra. Claus mener det har noget med hans kæreste at gøre. Hun flytter til Kbh. inden længe, da hun er blevet optaget på et eller andet dansested. Hendes forældre er begge noget ved musikken, med gode leder stillinger. Måske vil han imponere dem mht. at være en god svigersøn med ben i næsen.
Tidligere ville han være tømmer, men mistede interessen, da det var koldt og kedelig, mht. det de lod læredrenge gøre. Så ville han være kok, men også der mistede han interessen. Sidst var det mekaniker, men dette erhverv krævede også bogligfag, og det gad han ikke. Hmm
Jeg har set den målrettethed før, samt den mistede interesse. Jeg prøver at camouflere mine tanker om hans nye projekt, og ønsker ham held og lykke med det.

Den mellemste er blevet fastansat i Bilkas frugt og grønt på fuldtid. Et job han er glad for. Han bor stadig ved hans mor, som vi skamfulde må erkende er godt. Det var i flere år os som stod for alt mht. hans psyke. Det har været hårdt at hele tiden stå standby, og specielt i de perioder hvor jeg også har haft det skidt. Han betaler ikke husleje ved hans mor, men hjælper hende med hestene.

André er stadig i sorg, som er kommet til udtryk ved store smerter i det ene ben. Når han har det skidt psykisk, så kommer der ofte en fysisk reaktion, som han bedre kan forholde sig til. Jeg kørte ham retur i går. Spurte om vi skulle køre forbi farfars grav, men det ønskede han ikke.

Den ældste af drengene som forsat er i gang med uddannede sig til bygningskonstruktør. Desværre har han fået en tilbagegang med hans ryg, og skal snarest igennem en CT-scanning. De står og vakler imellem at lave en stivgørende opperation eller ej. Uanset, så har de forberet ham på smerter resten af livet. Det er fanme synd for en knægt på 24 år.

Michelle- ja. Hun er enhvers mors bekymring. Kan ikke gøre ret meget, da det ikke bliver taget imod. Desværre. Hun ved hvor hun kan finde mig, og jeg er der 110 %

Jeg forventer at blive raskmeldt på onsdag. De par sygedage jeg havde regnet med, blev til flere. Jeg har været, og er stadig forkølet. Oveni har noget jeg troede var en bums i armhulen, udviklet sig til en byld på 2x2 cm. Får antibiotika for det. Har tilmed haft lidt kvalme i dag, men tror at det er en blanding af min medicin, og penicillin. Jeg er en omvandrende kemi fabrik.

Min dovenskab irritere mig, men mine små projekter skal nok vente på mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget De kære unger er publiceret 23/04-2012 19:23 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.