11 år siden

Respekt og hensyn

Dagen i dag
Salomon
9 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Det kan ligge på et meget lille sted. Vær mod andre som du ønsker, skal være mod dig. Hvor herre til hest! Orker ikke mere. Det kan vel ikke komme bag på nogen, at min efterhånden vrede, er rettet mod den mindste.

I de sidste 14 dage hvor jeg har været sygemeldt, har der på intet tidspunkt været en håndsretning. End ikke de faste aftaler, med at han skal holde hans værelse, med minimum et ryddet gulv. At han skal støvsuge huset hver fredag, samt tømme opvaskemaskinen hver dag. Alt i alt ikke for meget forlangt, af en knægt som laller den af herhjemme. Problemstillingen er ikke ny. På et tidspunkt fik han besked på, at enten indordne sig, eller finde en anden adr. Han valgte dengang at flytte ind til en af hans venner! Kom dog hjem efter 3 måneder, pga. denne fik en kæreste, som synes at tre var for meget i deres forhold. Claus siger " at jeg ikke lade mig gå på, eller lade det skinne igennem. Han flytter jo om halvanden måned."

Kan jeg det? Jeg er lidt af en åben bog, som kan aflæses på afstand af dem som kender mig. Er ikke god til at holde mund, når der er noget som jeg synes er urimelig, eller respektløst. Vi skal løfte i flok for at få tingene til at fungere. Lader nok snart en bombe falde!

Med hensyn til min ryg, så går det meget bedre. Desværre har jeg fået problemer med min venstre arm. Løfter jeg overarmen til vandret, så falder den ned, og jeg taber det jeg evt. har i hånden. Heldigvis skal jeg til fys. I morgen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Respekt og hensyn er publiceret 17/06-2012 15:37 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.