Spæd lyst til begyndelsen..

Bogfinke
Peter
9 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
9 dage siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 26 dage siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 22 dage siden
Jeg har netop læst en halv bog om studieteknik. Ædt mig gennem siderne én efter én.

Det er super interessant læsning, fordi det lige pludselig er vedkommende. Jeg vil igennem min kandidat, og meget gerne med højere motivation end jeg forlod min bachelor med.

Derfor nu den hersens bog. Kunsten af studere. Ikke noget om at optimere hjernen. Ikke noget om at det i virkeligheden er enormt nemt at stryge om sig med 12'ere og at man bare skal gennemskue "gamet". Niksen biksen. Man skal lære hvad der foregår, ikke bare spillet et spil. Jeg er til det, og der er mange brugbare tips og tricks som jeg vil forsøge mig med når den tid kommer. Nogle af tingene kan jeg sætte gang i nu - udskrive det første pensum, lave skema, se mig om efter en ugestruktur, osv osv.

Jeg har indset at jeg lige pludselig bliver kandidat til at modtage SU, eftersom jeg ikke har været tilmeldt universitetet hele foråret og sommeren, det giver et helt absurd fribeløb. Jeg er nødt til at tjekke det. Nødt til at undersøge, om det kunne være muligt at klare sig med meget mindre arbejde. Det ville virkelig være en befrielse!

Så i den retning, er der et par punkter til min to-do. Det er en fed følelse. Det føles som om det begynder at tage form i den rigtige retning. Jeg er begyndt at blive spændt. Det er gode tegn.

I morgen bliver en hektisk dag, og jeg må indrømme at jeg har fortrudt den.
Først arbejde i hjemmeplejen (hvem f**den fik den rådne idé!), så hjem og følge op på alt det fra i dag - plus sørge for hjemmet eftersom der muligvis kommer gæster til aftensmad - og midt i at de så kommer, skal jeg ride undervisning på min spøgelseshest.. Drømte at jeg red på den i nat, men at den havde taget form som et spøgelse, netop fordi den jo i princippet er død, men "lever" alligevel.

Onsdag mere hjemmepleje, torsdag endnu en dosis toppet op med badminton, hesten og sandsynligvis hundetræning til sidst den dag.. Fredag og lørdag har jeg med vilje ikke planlagt en dyt, og arbejder på at holde dem fri for andet end ridning. Søndag har jeg irriterende nok, skrevet mig på en hjemmeplejevagt igen. Det fungerer ikke for mig. Jeg har udtjent min pligt der, den er for sur til at jeg kan holde gejsten oppe. Gider ikke mere. Det er absurd dumt at sige det fra, men... Jeg orker det bare ikke mere..

I øvrigt havde jeg den mest fantastiske, perfekte fødselsdag man kan forestille sig. Super lækre gaver! Sengesæt fra mine forældre, Georg Jensen, halihaløj! En si, fad og rist til flæskestegsfremstilling, lidt penge og en orkidé, en tur i drive-in bio og en flugtskydningstur. De tre sidstnævnte ting fra Teak. Jeg føler mig så heldig! Derudover var vejret fuldkommen fantastisk, maden var god og der blev spist næsten helt op. Farmors lagkager, det hele var bare godt og folk hyggede sig. Genialt!

Total optursdag!

Drive-in bioturen fik jeg allerede på vej hjem fra Fyn, hvor turen endte med at gå direkte derop. Fed oplevelse. Lyden gik over bilens radioanlæg (som er sat super lækkert op, så der var fuld lyd i kabinen), så det føltes som en biografoplevelse - lige bortset fra den ene ting, at det kun var os der lavede larm, da der blev grint. På en underlig måde føltes det helt intimt. Det var fedt. Det var luksus med noget førsteklasses kærestetid.

Næste optur? kr 2500 for at få skiftet forruden i bilen - inkl selve ruden. Super fedt! Min gamle tøffer bliver fikset og sat til salg. Jeg bruger den alligevel ikke. Til studiet kan jeg tage det offentlige, kan jeg. Det har jeg gjort før, og det er klart billigst hvis jeg begynder at gøre det igen. Teaks bil beholder vi, så der er noget til vareturene og til at køre med hund i. Desuden skylder han mere i den, end den er værd, så det giver bedst mening at sælge min. Jeg har taget beslutningen, nu mangler jeg bare at han har tid til at lave den. Forruden bliver skiftet hvor den står - hvilket er rimelig smart, eftersom den sidder fast hvor den står - Teak mistænker håndbremsemekanismen for at have sat sig. Det skal laves, jovist. Når der er tid. Måske i morgen. Måske på fredag.

Hvem ved.

I dag er i al fald en dejlig dag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Spæd lyst til begyndelsen.. er publiceret 09/07-2012 21:08 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.