11 år siden

Så er det gjort

ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Jeg har tænkt rigtig meget over det med børnene, og hvad der skal ske, hvis det værst tænkelig skulle ske...

Haha, det sgi lidt at skrive hvis jeg skulle dø, inden de selv blev myndige - men det er jo i virkeligheden det jeg tænker og mener. Men ved ikke at skrive det direkte, er det lidt tåget... holdt lidt på afstand.

Fik et lille "tip" fra min dagbog, som jeg har valgt at følge, så jeg har skrevet en længere mail til min søster om mine tanker. Har advaret hende om at der ligger en længere mail til hende, og det "bare" er mine tanker - men jeg gerne vil have at de overvejer det, og tager det seriøst. Det sidste er jeg nu ikke bange for. Vi har altid haft et nært forhold, men med alderen og afstanden i mellem os er det blevet mindre, end i vores "unge" år.

Nu hvor det er gjort, og jeg har taget hul på emnet, forstår jeg bedre, hvad BS mener med at tømme rygsækken. Jeg føler mig lettet... det vi går og gemmer eller ruger over, fylder i den mentale rygsæk... jeg forstillede mig rygsækken til fjeldvandringerne, og smed så 5 kg ekstra i for hver ting der ligger og roder mentalt... fy for pokker den blev tung.

Det er så let (for mig), at leve det travle liv... hvor det hele handler om at få kalenderen til at gå op... tsk tsk, jeg gentager sikkert mig selv, men synes det hele handler om bare at holde hjulene igang... børn, dyr, arbejde... madpakker, ridestævner, lektier... kontrakter, møder osv osv. At jeg glemmer at overveje om hjulene triller den rigtige vej. Det kommer kun i spontane bobler, som da jeg overvejede og undersøgte muligheden for en landbrugskarriere. Men så kører møllen igen, og næste gang der kommer en boble er der måske gået et år, hvor alt har været som det plejer.

Jeg vil til at bruge mere tid på at få ryddet op i rygsækken; der er en del der skal op af gemmerne og smides ud.... fristes til at skrive, så der kan blive plads til noget nyt - men jeg vil nu i hærdigt forsøge at holde den så let som muligt.

Nå, jeg må hellere komme i gang med aftensmaden, mens alle ungerne stadig leger ud i laden. Den står på ovnbagt laks, salat og råstegte kartofler - det er heldigvis hurtigt lavet, så vi kan spise tidligt. Med yderligere lidt held er tvillingerne så trætte, at de selv vil i seng når de har plasket rundt i badekaret en halv times tid.

Forsat god weekend

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så er det gjort er publiceret 02/03-2013 16:39 af JetLi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.