At skrive mig ud af tinge...
Bastian
10 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
8 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
14 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
6 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
9 år siden
Spejle
Marie Martin...
8 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
6 år siden
Hey dagbog, - Jeg er træt...i dag har været som alle andre dage, - kan du hjælpe med det og det..jaja..og tak for det..folk der afbryder...folk der troede..en kvinde der kom med en ipad..den ville ikke opdatere..og vi brugte lang tid på det..indtil vi kom ind på det at slukke sin ipad..jammen, hun slukkede den aldrig..kun dvale..aaaaaaaaaargh..hvorfor sagde du ikke det fra starten..jeg slukkede ipaden..og vupti, så gik alting som det skulle...information er nøglen til løsningen..ved jeg hvordan folk opføre sig med deres ipad..så kan jeg lettere stille diagnosen..

jeg nåede færdig med det jeg skulle..og satte mig på bænken ved bussen..fred! - bussen kommer, jeg går ind..Heeeeeeeeeeeeeeeey Kenny...kom herned og sit dig..det er en gruppe små piger..nogle af dem jeg har hjulpet med deres ipad..så kan jeg ikke slappe helt af endnu..bare sidde stille i bossen..uden at være på..det værste er, at der kun var den plads..hele bussen var fyldt ellers..

Blev spurgt om jeg ville med på kattegatcenteret af en pige jeg har skrevet med..hun er sikkert sød..men, jeg tror ikke på det..det er for langt væk..og jeg har ikke lyst til blot at være der en gang..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bussen er publiceret 15/03-2013 22:43 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.