11 år siden

Titlen Elskerinde

Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Har idag tænkt en del over min titel i dette liv.
Jeg er ikke din kæreste eller kone. Jeg er ikke et engangsknald du kan tage med hjem og glemme senere, eller prostitueret du kan betale dig til. Jeg er den der elsker dig højest i verden lige præsis som du er. Jeg elsker du går op i dit arbejde og den måde dit hår sidder på efter en lang dag. Jeg ved også hvem jeg er for dig.
Jeg er den lille luksus du tildeler dig selv i din hverdag. En tid hvor det hele kun handler om dig. Det er min største nydelse i livet at give dig tid til at stresse ud og bare blive elsket. At kunne give dig energien til igen at gå ud i verden og passe job, parforhold, hus og have.
Jeg har altid troet at den titel ville jeg aldrig tage ud fra mine personlige værdier, men nu må jeg indrømme den gør mig ikke noget. Jeg har ingen intentioner om at ødelægge dit parforhold, som jeg ved du er lykkelig i. Jeg vil kun tilføje mit glimmer til dit liv for at få dig til at stråle. Din lykke er alt der betyder noget for mig, så jeg lader dig snakke ud om dit liv. Jeg kysser dine ar og smerter væk. Jeg lader dig holde mig tæt og hvisker søde ord du kan gemme til en regnvejrs dag. Jeg vasker dine trængsler og bekymringer væk efter en lang dag. Jeg kysser dig farvel og sender dig hjem som en bedre mand med drømme om næste gang.
Jeg burde sige jeg har det dårligt med det, at jeg føler skyld mod de mennesker der bliver bedraget, men inderst inde kan jeg ikke føle skyld over at elske et andet menneske. Jeg elsker dig idag så du kan elske dine medmennesker imorgen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Titlen Elskerinde er publiceret 02/05-2013 22:58 af Mona V Lisa.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.