21 år siden

Farvel Speedy

Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Farvel Speedy min kat jeg har fået af fyldeskribent i påsken har forladt os i lørdag aften kom den ind i stuen med en lille mus som den legede med ÅÅÅ ja ud af døren røg så både kat og mus 1/2 time senere var det blevet sengetid og Speedy kom ikke når vi kaldte den kan nok ikke løsne sig fra musejagten tænkte vi og lod døren til fyrrummet stå på klem.
Søndag morgen kom Karen så farene op af trappen til mig Speedy er her ikke og der ligger en kat ude på vejen, hurtigt op i tøjet og ganske rigtigt der lå speedy nakken var knækket så jeg tror den fik en hurtig død.

Vi fik Speedy begravet tæt op af hans klatretræ men en lille rose på hmmm håber han hygger sig der hvor han er hmm måske på de evige jagtmarker efter mus.

Speedy var katten der kom til os elskede sove i arm gnubbe sig mod os åååå nogle gange pirkkede den vores tær under dynen, sammen har vi været på musejagt jeg vidste Speedy musen åå Speedy tog dem.

Speedy kunne i bedste Garfield stil få Karen op (Karen kan ikke høre vækkeuret om morgenen) så kom Speedy prikkede til hende hov du Karen jeg skal have mad nu KOM OP DU.

Lene Karens datter der har passet Speedy mens vi var på ferie havde det svært igår da hun hørte om vores lille kat, Endnu mangler jeg at fortælle det til mine egne børn især Charlotte har nydt ja næsten slidt Speedy op med hendes nussene kærtegn og leg.

Speedy dit liv blev kort men jeg er sikker på du nød hvert et sek du døde midt i det bedste du vidste musejagt.

Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Farvel Speedy er publiceret 04/08-2003 16:59 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.