Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Skøøøønt med masser af ferie frihed sommer med tid til afslapning hmmmm ååå hvad har jeg såååå slapppet af med, ja prøver lige huske den sidste uge hmmmm søndag 8 dage siden sluttede min 3 ugers ferie som havde været forrygende tur med Vilde (kæreste) til Norge en "SOVE I BIL FERIE" hvor vi hvert sek selv valgt hvilken ny vej oplevelse vi sek efter skulle stille imod eller ja lod os bare føre med af indre ønsker om at se næste hjørne af Norges land.

Hjem fra Norge fejre Vildes fødselsdag hmmm hun blev jo lige 50 år åååååå ja både hendes og mine børn kom sammen med øvrig familie venner forbi ååå gjorde dagene gode hmmm jeg siger dage for ja alle vores ikke fælles børn blev ligsom hængene gjorde dagene skønne og korte.

Mandag den 21 juli hverdage arbejdsdage igen bare lige for et par dage inden jeg fra onsdag afspaserede for at tage mine 3 børn + Michel med til fodboldstævne i Vildbjerg. sååå frem med teltet og udi det blå.

Hold da op et stort fodboldstævne ca 7500 fodboldspillere åååå ja de fleste havde jo deres famile med og camperede på grønne områder i og omkring byen sååå mit bud er at vi var tæt på 30000 mennesker i dette landsby miljø.

Fodboldkampene blev spillet nogle vundet nogle tabt sejrstemning og enkelte tåre blandede sig i et sammensurium. Vi havde jo 4 hold med som jaaa ingen nåede finalerne.

Måske skal jeg nævne lidt om Nørresundbys sidste kamp i tuneringen mod et meget stærkt spillene Polsk hold som ja med ganske få chancer hurtigt kom foran med 2 mål hmmmm ja et sted så starter min oplevelse først rigtig der den Polske træner der gang på gang brokkede sig over dommerens beslutninger om spillet blev Dommeren for meget ååå netop ved Dommerens bortvisning af træneren startede et drama jeg ikke har oplevet lignende før. træneren der står ikke vil akseptere han er blevet bortvist står stille et stykke tid på sidelinien Dommeren stopper tiden ååå ja efter få min begynder træneren da også meget langsomt og bevæge sig bort fra pladsen hmmmm træneren stiller sig ved udgangen til bannen hmmm tror han kan stå der men nej Dommeren vil have ham helt væk han går 5 m længere tilbage og langt om længe kan spillet fortsætte. 2 min efter er den bortvidste træner gået tilbage på sidelinien til sit hold nu i en ny trøje.
Dommeren opdagede at træneren var vent tilbage sente ham væk igen denne gang bevægede han sig 6 m tilbage i buskaset og stillede sig der.
Kort tid efter i kampen blev en af Nørresundbys drenge spillet helt fri foran det polske mål i samme sek lød der en fløjte og ja drengen afsluttede ikke, gættede på han var spillet off side men ja spillet forsatte det var ikke dommerens fløjte, men dommeren registrerede fløjten et sted tror jeg ikke dommeren annede sine levende råd han ville jo ikke kunne bevise hvem der havde brugt fløjten men spillet blev genstartet ved dommerkast.
Resten af kampen forløb med masser af advarsler (udvisninger) til de polske spillere især for at trække tiden ud kampen endte 3-2 til det Polske hold ååå jeg kan kun sige jeg fik en oplevelse ud over det normale både på og udenfor banen)))

I søndags var det så tid til at pakke teltene finde hjem igen ååå det skete i regnvejr det værste for mig var sikkert ikke at pakke sammen i regnvejr men det at skulle vente til børnene der først vågnede kl 10.30 de havde jo sikkert fået lov til at være oppe det 1/2 af natten.

Mandag besøgte jeg min kæreste Vilde jeg ikke kunne undværre et sek mere FORDI JEG ELSKER HENDE MEST.
ååå iaftes havde jeg en hyggelig aften med levende musik i Kilden sååå jeg føller mig hvis stadig lidt bumpet ovenpå en lang afslappene ferie)))

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Daseferie)) er publiceret 30/07-2003 16:45 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.