15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
18 timer siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Hey dagbog, - Jeg må hellere starte fra begyndelsen, - Jeg havde et hyr med hende kvinden der står for flytningerne, - hun var ikke til at hugge eller stikke i ellers, men det lykkes pga hende fra jobcenteret.

Jeg er flyttet nu, i en 3 værelses, med mere plads end jeg har brug for, - heldigvis skal jeg tilbage når mit eget "fortress of soletude" er blevet renoveret. Det var et hyr, og jeg gennemgik en mur af smerte, da jeg skulle slæbe..men, - Here i stand!

selvom hende og boligselskabet jo havde kendt til det længe, - så var hverken Tv eller internet klar da jeg rykkede ind. Og det internet jeg har fået er ringere end mit eget...og det føles som altid som om, at nogle kvinder bare hader mig, uden at kende mig..og jeg bliver derfor et spejl..what ever you give me, you get back...

en har skrevet, - men hun virker som en..."nu skriver jeg fordi jeg er interreseret i, at du prøver at score mig, en prinsesse" type, - imod mit, - ok, hvis du synes jeg er det..SÅ GØR NOGET VED DET!

var lige ovre for at handle ind..hvilken kø skal man vælge, - den med det hylende nysgerrige barn, hvis forældre ikke har kontrol med..eller den med de 2 lebber, der har en rød strømpe bog på båndet. Pest og Kolera..

Fredag, blev jeg kaldt over for at ordne et lyd problem..kvinden fortæller mig, at hun kan se lyd baren bevæger sig, og det får mig til at sige..at når jeg nu kommer derover med hende..så vil jeg tage lydstikket ud, og sætte det i på en anden plads..det plejer at virke,..hun snakker om det...hvad gør jeg...jeg gør som jeg siger..og wupti, det virker..Jaaaamen hun havde forsøgt en hel masse, ..hun havde bare ikke prøvet den ledning..helt fint...det er derfor jeg er der :) i make this look good.

Denne næste uge, er min sidste uge..mandag, skal jeg snakke med ham fra uddannelsen...jeg vil prøve at få lov til, at undgå noget lektie cafe,..så jeg kan fortsætte med at arbejde derude i et par timer efter sommerferien, de vil gerne beholde mig..men en ting er sikker..jeg får en god anbefaling fra ham på skolen..der når jeg skal søge praktik vil være guld værd.

som en side bemærkning, sagde hende der ordner papir arbejdet..at hun havde fået ondt i håndledet..så da jeg flyttede fandt jeg en rigtig god mussemåtte, med silikone stødte..støvet..og da jeg forbi det punkt, hvor jeg stadig kan reddes alligevel..så gav jeg hende den..den faldt på et godt sted...

på torsdag udleveres ipads til 0 klasserne..hvis jeg får lov at være med fra side linjen..så bliver jeg en helt igen..det er mig der har lavet alt arbejdet med dem jo...ellers er det også lige meget..lytter til musikken "LIVE free og let me die"

blev spurgt. om det ikke havde givet min selvtillid et stort boost, at være derude på skolen og arbejde...Nej, jeg der har aldrig være noget galt med min selvtillid..sagde jeg, og tænkte..jeg vågner stadig hverdag, og ønsker jeg ikke var.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Pest og Kolera er publiceret 22/06-2013 14:23 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.