Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
7 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
10 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hey dagbog, - Jeg må hellere starte fra begyndelsen, - Jeg havde et hyr med hende kvinden der står for flytningerne, - hun var ikke til at hugge eller stikke i ellers, men det lykkes pga hende fra jobcenteret.

Jeg er flyttet nu, i en 3 værelses, med mere plads end jeg har brug for, - heldigvis skal jeg tilbage når mit eget "fortress of soletude" er blevet renoveret. Det var et hyr, og jeg gennemgik en mur af smerte, da jeg skulle slæbe..men, - Here i stand!

selvom hende og boligselskabet jo havde kendt til det længe, - så var hverken Tv eller internet klar da jeg rykkede ind. Og det internet jeg har fået er ringere end mit eget...og det føles som altid som om, at nogle kvinder bare hader mig, uden at kende mig..og jeg bliver derfor et spejl..what ever you give me, you get back...

en har skrevet, - men hun virker som en..."nu skriver jeg fordi jeg er interreseret i, at du prøver at score mig, en prinsesse" type, - imod mit, - ok, hvis du synes jeg er det..SÅ GØR NOGET VED DET!

var lige ovre for at handle ind..hvilken kø skal man vælge, - den med det hylende nysgerrige barn, hvis forældre ikke har kontrol med..eller den med de 2 lebber, der har en rød strømpe bog på båndet. Pest og Kolera..

Fredag, blev jeg kaldt over for at ordne et lyd problem..kvinden fortæller mig, at hun kan se lyd baren bevæger sig, og det får mig til at sige..at når jeg nu kommer derover med hende..så vil jeg tage lydstikket ud, og sætte det i på en anden plads..det plejer at virke,..hun snakker om det...hvad gør jeg...jeg gør som jeg siger..og wupti, det virker..Jaaaamen hun havde forsøgt en hel masse, ..hun havde bare ikke prøvet den ledning..helt fint...det er derfor jeg er der :) i make this look good.

Denne næste uge, er min sidste uge..mandag, skal jeg snakke med ham fra uddannelsen...jeg vil prøve at få lov til, at undgå noget lektie cafe,..så jeg kan fortsætte med at arbejde derude i et par timer efter sommerferien, de vil gerne beholde mig..men en ting er sikker..jeg får en god anbefaling fra ham på skolen..der når jeg skal søge praktik vil være guld værd.

som en side bemærkning, sagde hende der ordner papir arbejdet..at hun havde fået ondt i håndledet..så da jeg flyttede fandt jeg en rigtig god mussemåtte, med silikone stødte..støvet..og da jeg forbi det punkt, hvor jeg stadig kan reddes alligevel..så gav jeg hende den..den faldt på et godt sted...

på torsdag udleveres ipads til 0 klasserne..hvis jeg får lov at være med fra side linjen..så bliver jeg en helt igen..det er mig der har lavet alt arbejdet med dem jo...ellers er det også lige meget..lytter til musikken "LIVE free og let me die"

blev spurgt. om det ikke havde givet min selvtillid et stort boost, at være derude på skolen og arbejde...Nej, jeg der har aldrig være noget galt med min selvtillid..sagde jeg, og tænkte..jeg vågner stadig hverdag, og ønsker jeg ikke var.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Pest og Kolera er publiceret 22/06-2013 14:23 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.