10 år siden

Brændt Barn

Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
5 dage siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Brændt Barn glæder sig som en forkullet tilsodet dåse til fest. Brændt Barn duller sig op på sådan en stilsikker og lækker måde. Brændt Barn viser lidt tan i en kridhvid smuk silkebluse og et kort, men ikke for kort mind you, Skaterskirt. Brændt Barn har endda fået sine spritnye Ganni stilletter imprægneret til lejligheden. Brændt Barn hænger den lækre Mulberry taske, med den fede eksklusive guldrem, over skulderen. Brændt Barn cykler til Refshaleøen og ligner en finanskrisemillion.

Brændt barn formår at sætte sin lille fede hånd direkte på glohed kogeplade. Brændt Barn fortjener forkullede knogler, indtil Brændt Barn måske i en alder af femogfirs muligvis kan lære at sky ilden.

Hybris nr 1: Hvis du ligner en finanskrise million, så er du som boligboblen, stor, blank og oppustet, og du vil eksploderer på et uventet positivt tidspunkt i tusind millioner changerende sæbefedtede små stykker. Katastrofal, men smuk, SMUK, i sin ynkelighed.

Hybris nr 2: En fest man glæder sig for meget til. Bliver en dårlig fest! En fest, hvor man har forestillet sig et minimum af ti forskellige succes scenarier, hvor man i sit lille hoveds lyse illusion selv har stået for kreationen af dialog og happenings is BOUND TO BE DOOMED.

Hybris nr 3: Selvophældt alcohol = selvopfyldende profetier. In so many ways.

Hybris nr 4: Du regner med at du ville score ET ELLER ANDET, fordi der efter Facebooks mening, kom så mange gamle flammer, at du ikke ville kunne sparke dig frem for ild. Min hjem var lækkert, ryddet, CLEAR. Jeg havde sgu støvsuget og taget skraldet ud! Jeg elendige douche· So fucking shoot me now. Jeg ville sikkert have haft tusind fyre, der ville med mig hjem, hvis mit stuegulv var tapeseret med beskidte trusser.

Hybris nr 5: At overhøre andres samtaler. Ignorance IS bliss. At have små fede, spidse elverører, som stikker sig ned i andres samtaler, som en teske i flødeskum. Det straffes og det straffes hårdt.

Hybris nr 6: At regne med det folk skriver på Facebook og i chats kommer til at ske. Slipset kom ikke. (Må han blive kvalt i den gordiske slipseknude).



Månen forsøgte at undgå mig, men på sådan en høflig, rar og polite måde. Må han drukne i øjnene på sin Ginger Fatamorgana Prinsesse. Må hendes røde giftige hår vinkle sig om hans krop, som en brand mands tusind fangtråde. Jeg er et Brændt Barn, men dog står jeg nu uden for bålet og kigger ind, på de som stadig vrider sig i helvedet flammer. Og Måne, du smiler til mig mellem spalterne af ild. Du kunne have taget MIN hånd, og jeg kunne have hjulpet dig ud. Du kunne have lagt din forkullede kind på min hvide svalende silkebluse og have været lykkelig. I stedet valgte du at lade dig overhælde med sprit og blive på risten. Du ser stadig lækker ud, men du har allerede været i ilden så længe, at du er blevet cancerfremkaldende. Jeg kan i min ulykkeligt forelskede skamfulde dumhed nedkalde nok så mange forbandelser over dit sparsomt behårede hoved. Du ville aldrig kunne føle dem, fordi du er et Brændende Barn midt i ilden. Du vil blive til aske snart, men det bliver uden mig. Gid du må blive en grå, grå trist ildelugtende aske. En aske, der lægger sig nedbøjet i et hjørne, og skælver i sin skrøbelighed, mens de andre flager hvirvler i luften.

Hele vejen fra Refshaleøen cyklede jeg hæsblæsende hjem, med to bøsser i hælene, som forgæves forsøgte at forstå hvorfor tårerne sprøjtede ud. Jeg havde kastet mine stilletter i cykelkurven og sendte med bare fødder ild ud i pedalerne. Da jeg kom hjem hulkede jeg en hel hovedpude fuld af sprittede tårer. Jeg er nu vågnet, som af et mareridt, bortset fra det fortsætter. Mit hoved er komprimeret med skam og dårlige minder og mine øjne er væskefyldte og bulnende under den udtværede make-up.

Det kan godt være, at det ikke giver mening. Det kan godt være at kommaerne sidder som en fuld grønlænders spredte øldåser. Det kan godt være at det ikke er fyldestgørende eller meningsgivende. Men nu poster jeg før min computer løber tør for strøm. Så sutter jeg endnu en svalende Sun Lolly i mig og lægger min kind på Bæk og Bølge. Gid jeg må vågne lidt mindre brændt, lidt mindre skamfuld og lidt mindre ulykkelig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Brændt Barn er publiceret 04/08-2013 09:15 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.