At skue hunden på hårene
CamillaJe
9 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
2 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
6 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
8 år siden
Juletid
Gittepigen
10 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
7 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
9 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
9 år siden
Hey dagbog, - jeg har fået nogle stærkere pinicilin piller, - 500mg. Tandkødsbetændelsen er stadig ikke væk. - Jeg er sgu træt i forvejen, men de piller hjælper heller ikke på det. hele den venstre side af mit ansigt gør stadig ondt, og jeg har en sovende og trækkende fornemmelse i det der. som altid kan jeg gå i seng og sove hvornår det skal være, men jeg ved, at der kunne vente mig nogle sjovere timer..du ved, folk der spiller med mig, elsker når jeg kommer..jeg finder af en eller anden grund altid sådan nogle at spille med.

Jeg har så meget, jeg har lyst til at sige, - men ingen steder at rette mine ord hen. - Jeg har lyst til at sige, at hende tandlægen jeg tog ned til af sidste mulighed, - hader jeg! - hun burde tænke på, hvordan hun snakker til folk,. - Jeg fik heldigvis sagt, at det med mentor ordningen som hende fra jobcenteret var ansat under, - at hun for mig aldrig vil blive set som en sådan, - selv ikke om man blot ser det som en vejleder, - jeg er ikke modtagelig for vejledning fra hende, - lige som jeg heller ikke er under udvikling, - jeg er tættere på, at være under afvikling..

Jeg har lyst til at sige, at jeg hader jer alle, - men det gør jeg ikke. Blot alle dem, der har været med til, at ødelægge alt. som Cartman ville sige det, -screw you Guys, - i am going home!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget nedtrykt er publiceret 04/10-2013 18:52 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.