Sø med ?
Mikala Rosen...
10 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
6 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
5 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
7 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
5 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
3 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
6 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
9 år siden
Hey dagbog, - jeg har fået nogle stærkere pinicilin piller, - 500mg. Tandkødsbetændelsen er stadig ikke væk. - Jeg er sgu træt i forvejen, men de piller hjælper heller ikke på det. hele den venstre side af mit ansigt gør stadig ondt, og jeg har en sovende og trækkende fornemmelse i det der. som altid kan jeg gå i seng og sove hvornår det skal være, men jeg ved, at der kunne vente mig nogle sjovere timer..du ved, folk der spiller med mig, elsker når jeg kommer..jeg finder af en eller anden grund altid sådan nogle at spille med.

Jeg har så meget, jeg har lyst til at sige, - men ingen steder at rette mine ord hen. - Jeg har lyst til at sige, at hende tandlægen jeg tog ned til af sidste mulighed, - hader jeg! - hun burde tænke på, hvordan hun snakker til folk,. - Jeg fik heldigvis sagt, at det med mentor ordningen som hende fra jobcenteret var ansat under, - at hun for mig aldrig vil blive set som en sådan, - selv ikke om man blot ser det som en vejleder, - jeg er ikke modtagelig for vejledning fra hende, - lige som jeg heller ikke er under udvikling, - jeg er tættere på, at være under afvikling..

Jeg har lyst til at sige, at jeg hader jer alle, - men det gør jeg ikke. Blot alle dem, der har været med til, at ødelægge alt. som Cartman ville sige det, -screw you Guys, - i am going home!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget nedtrykt er publiceret 04/10-2013 18:52 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.