Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Hey dagbog, - jeg har fået nogle stærkere pinicilin piller, - 500mg. Tandkødsbetændelsen er stadig ikke væk. - Jeg er sgu træt i forvejen, men de piller hjælper heller ikke på det. hele den venstre side af mit ansigt gør stadig ondt, og jeg har en sovende og trækkende fornemmelse i det der. som altid kan jeg gå i seng og sove hvornår det skal være, men jeg ved, at der kunne vente mig nogle sjovere timer..du ved, folk der spiller med mig, elsker når jeg kommer..jeg finder af en eller anden grund altid sådan nogle at spille med.

Jeg har så meget, jeg har lyst til at sige, - men ingen steder at rette mine ord hen. - Jeg har lyst til at sige, at hende tandlægen jeg tog ned til af sidste mulighed, - hader jeg! - hun burde tænke på, hvordan hun snakker til folk,. - Jeg fik heldigvis sagt, at det med mentor ordningen som hende fra jobcenteret var ansat under, - at hun for mig aldrig vil blive set som en sådan, - selv ikke om man blot ser det som en vejleder, - jeg er ikke modtagelig for vejledning fra hende, - lige som jeg heller ikke er under udvikling, - jeg er tættere på, at være under afvikling..

Jeg har lyst til at sige, at jeg hader jer alle, - men det gør jeg ikke. Blot alle dem, der har været med til, at ødelægge alt. som Cartman ville sige det, -screw you Guys, - i am going home!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget nedtrykt er publiceret 04/10-2013 18:52 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.