Husk dette

Ryddedag
Sunstar31
8 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
9 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
2 måneder, 4 dage siden
Pizza
Kenny Raun (...
10 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
9 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
7 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
10 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
8 år siden
Pandekagekomfur
Peter
9 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
8 år siden
Hey dagbog, - inden jeg kommer til min dagbog, - så skal der selvfølgelig noget musik på, - det jeg spiller imens denne dagbog skrives, - ja et par gange på repeat. Moby Trouble so Hard.

Jeg tager det fra nyeste til i går, - Jeg skrev med hende "mentoren" - hun skrev at hun også var lidt træt og trængte til ferie, - da jeg havde skrevet at jeg var det, og trist. - Så skrev jeg lige før til hende, - Hvis hun var træt, - hvis hun blev trist og alt gik imod, - så skulle hun huske disse linjer, - de stammer godt nok fra en film, men de er værd at holde fast i, - here goes, - "Mother is the name for GOD, on the lips and hearths of all children" - Jeg ser dem som gode linjer for hende, -. hun har børn, - og i dem må hun huske og finde energien til at fortsætte og smile.

--
I går tog jeg så en fra klassen med på det hold jeg har fundet i et spil, - Ja, jeg finder som du ved hurtigt folk at spille med, - heh, I wow var der også en gammel guildy der lige ville hilse på...Folk husker mig.

Min mor sagde det som hun har sagt flere gange før, - Det med det bedste hun har osv...blablabla..

hun har i øvrigt fødselsdag i morgen, - jeg har købt et par små gaver, men føler jeg mangler noget..også vil jeg ellers bestille aftensmad til dem og mig.

alt det positive, ændre intet..Jeg vil ALDRIG nøjes..

18:46

Der er egentlig gennemgang af fejl på min lejlighed et sted imellem 7-16, - jeg har ikke tænkt mig at være hjemme hele dagen for det, - og de får på ingen måde mine nøgler så de selv kan være der ind..skulle der mangle noget tager jeg ikke gidsler..derfor skal der minimum være en repræsentant for mig tilstede. Hell has no fury, like my wrath.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Husk dette er publiceret 08/10-2013 14:02 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.