10 år siden

Kædereaktion for reol og støvsuger

Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 25 dage siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 5 måneder siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg skal da lige love for, det er mandag i dag. At stå op i regnvejr og efterhånden solidt mørke er én ting. Det er en anden at være træt trods en ubrudt nattesøvn, fordi man var oppe til alt for sent bare for at slæbe bøger. Kedeligt!

Og så begyndte det endda så godt. Den lille har fået ny reol, en hel og to halve sektioner af de pæne kvadratreoler. Det ser så meget bedre ud end før, hvor hun havde en høj stigereol. I sådan en parcelkasse som vores skal der ikke meget til, før børneværelserne bliver forkrampede, og det har hjulpet at få den lavere reol. Men - hvor gør man af den gamle? Man fatter målebåndet og finder ud af, at den kan stå i soveværelset side om side med den overfyldte, der allerede er der. Hvorefter tømning af dén går i gang afbrudt af bogbank, for hvorfor flytte rundt på støv, og støvsugning af hylder og væg bagved ... Klokken 9 i går aftes stod der to reoler i mit soveværelse, tre kasser og et par bunker i gangen og et ordentlig vred blandet gods lå på min seng. Farvel til Søndagsavisen på DR1 og igang med i det mindste at gøre den firbenede favnelig. Og det måtte vel kunne lade sig gøre at tømme bare én af de tre kasser, så vi har den mindre at falde over? Men nå nej, den dér bunke bøger skal jo stå på den nederste hylde, der passer perfekt til dem. Og SÅ var der kassen, hov når jeg flytter denne kasse derover må de få tegneserier i stuen vel kunne passes ind mellem dem fra kassen, og hvorfor ikke benytte lejligheden til at sætte serierne op alfabetisk?

Fik jeg nævnt, der stadig står to uudpakkede kasser til mig, når jeg kommer fra arbejde og egentlig gerne ville læse avis og da også liiige skal lave mad?! Jo, det er bestemt mandag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kædereaktion for reol og støvsuger er publiceret 21/10-2013 11:03 af Maria Bache Andersen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.