Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
9 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
8 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
8 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
14 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
3 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
9 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
8 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
6 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
9 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
6 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
5 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
7 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
10 år siden
Giv kærligheden en chance...
Ansu Orheim ...
5 måneder, 14 dage siden
Hej dagbog, - det er raid dag i dag, - sidst sagde ham den anden præst, at han ikke kunne vinde over mig i healing..de sidste par gange havde jeg bare blæst derud ad, - de sidste par gange har jeg sat musik over, - mærket vreden, gjorde mig det bedre. Mere aggressiv, - ligesom når jeg spiller med tilfældige, - også de begynder at skrive om, hvor gode de er..osv, - så mærker jeg det, - lysten til at slå dem...udradere dem, blot for at mærke sejrens sødme bagefter, - i stilhed, for jeg siger intet. Ja, der er lidt jantelov over det, - men janteloven er også ok til et vist punkt, - som jeg ser det, - må du godt tro, at du er noget, - du skal bare vide, at det er alle vi andre bare også :) hihihi

I payday er jeg nu level 81 af 100, - dem jeg kender fra skolen er vist max 50+ - hver gang jeg spiller med Spawn, - har jeg lyst til at kalde mig selv for Clowny(bare for sjov skyld)..Spawn er den bedste til at skyde, - han har fjernet flere af de værste computer modstandere alene..men går det galt, - så er det her jeg kommer ind, - Jeg kan ændre spillets gang, - og lyn hurtigt få folk op igen..

Jeg har lige bestilt en ny strømforsyner til min computer - den jeg har larmer af H til, konstant..

23:40 , - jeg brugte musik ved aftenens raid, - jeg klarede mig meget godt. Det dårlige var bare, at aftenens raids foregik et gammelt sted, hvor ingen har brug for noget, - og hvor folk bare ville have "achivements" - jeg er ligeglad med den slags, - men straks er der folk, der mener at vi alle sammen skal stå til rådighed og lave den slags noget mere...*suk* fordi de plejer ikke at kunne tage dem, og være nok til det.. - jeg melder altid fra overfor ekstra raids, - der har denne målsætning. - mest af alt fordi de så tror de er noget... - når de kan lægge dem ned, de ikke før kunne, - de er bare intet stadigvæk, - det var mig der gjorde, at de kunne. - og hvorfor kæmpe og spilde tid på det gamle, - der er jo intet brugbart gear i det. - Jeg ved godt, at der er folk der tror, at hvis de har nok achivements, så viser det at de er gode, - for mig viser det bare, at de har været sammen med nogle der var gode, - jeg stiller gerne op overfor dem, så kan vi se hvem der er bedst...you pin achivements on fools..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget viljen til sejr er publiceret 20/10-2013 17:12 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.