En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
8 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
10 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
8 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
6 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
8 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
8 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
10 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
3 år siden
Den gamle gartner
Peter
8 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
2 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
6 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
7 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
8 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
8 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
13 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
9 år siden
Det er egentlig et underligt ord, græsenke - den oprindelige betydning af ordet er en pige der er blevet forført i det fri, og derefter efterladt... Jeg er græsenke i den nyere betydning af ordet.

Erik og jeg kørte Bo til stationen kl 3 i går nat, og nu er hen i Rom til på fredag, med sin HF-klasse. (Han har så godt som lovet at han ikke tager nogen studieture næste år - nu har han også været af sted to år i træk) Så i går fik Erik set en masse fjernsyn, mens jeg fik læst en masse - vi fik dog også leget lidt.
I morges kom de store børn så pludselig hjem - ligesom Erik og jeg skulle ud af døren... De var kommet hjem fra England kl 2 i nat. De kom for at pakke deres tasker, og måtte så gå i skole i styrtende regnvejr. Jeg kørte Erik op til min mor, (fordi han stadig er i min gamle børnehave i nabobyen, så min mor ikke kan hente ham). Så kørte jeg til Roskilde, hvor der ikke var nogen parkeringspladser, så jeg måtte køre hjem igen... Åndssvagt spild af tid....
Tilgengæld har det givet mig ekstra tid til at læse de 37847328947 sider, der skal læses til på onsdag! - altså at jeg ikke kom i skole, ikke at jeg spildte knap 1½ time på at køre frem og tilbage... På fredag får vi igen en eksamensopgave - ikke 24-timers denne gang, heldigvis - så det kommer weekenden til at gå med... ARG!!

Ellers har jeg godt nok ikke lavet så meget i ferien... Eller jo, men ikke læst så meget...
Behøver ikke kommentere mere på vores huskøbssituation (se evt seneste indlæg for nærmere info). Onsdag fik jeg læst... lidt. Torsdag var vi i zoologisk have, og tog videre ud til Camilla og Jan (eller rettere til Jan, de er jo ikke sammen mere), og så lidt Fringe (god serie!). Fredag sov vi længe (kom så seeent i seng torsdag), og skulle købe indtil gæster lørdag - Julie og Jakob og deres lille Astrid (på lige straks 2 år) kom forbi. Det var superhyggeligt (og alt for lang tid siden vi sidst har set dem). De er også ved at købe hus (lige et skridt foran os), så der kunne vi godt få lidt erfaring med på vejen (de har tilsyneladende siddet i den helt samme situation: underskrevet, og så fundet ud af at sælger ikke var informeret - er det ny procedure, eller hvad? For at holde lidt på folk... Det er idiotisk, hvis du spørger mig!!) Erik og Astrid legede også super sammen - på trods af at Erik havde været lidt skeptisk over at skulle lege med en på 2, når han nu er 3 ;)

Så det har været en god ferie, med god tid til andet end studie... Må indrømme jeg er ved at være fyldt lidt op.... Nægter at sidde oppe til langt ud på natten i dette semester... Det var jo det jeg gjorde i sidste semester, og det hang overhovedet ikke sammen... Jeg vil have et liv også... Og jeg når at læse det jeg når...

A propos, så må jeg hellere fortsætte nu...

God dag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Græsenke er publiceret 21/10-2013 11:47 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.