10 år siden

Skal, skal ikke??

bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Overgreb avler overgreb
Ansu Orheim ...
1 dag, 1 time siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
I Søndags blev jeg tilbudt at træne nogle små U-12 piger i håndbold. Det er kun om tirsdagen og onsdagen samt kampene i weekenden, det er da ikke så slemt. Mit problem er bare, at jeg allerede har så meget at lave. Det er mit sidste år i gymnasiet, så det er nu det begynder at blive hårdt, med mange store opgaver og eksaminerne. Udover det træner jeg selv håndbold, mandag og torsdag samt kampene i weekenderne. Og så skal jeg også lige passe mit arbejde, som er en til to gange om ugen. Så jeg har i forvejen ret travlt, og jeg for ikke set mine veninder så meget som jeg ønsker. Alligevel overvejer jeg at tage jobbet som træner.
Mine forældre synes det er en dum idé, og det er det jo også. Hvis jeg tager jobbet for jeg bare flere bolde i luften. Men jeg elsker bare håndbold, og eg elsker at lære fra mig. Jeg har før gået og tænkt på om jeg skulle blive træner, men jeg har aldrig haft muligheden. Nu er muligheden endelig kommet, men nu ved jeg ikke om jeg har overskuddet til det.
Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Skal jeg tage jobbet eller ej? Vil jeg kunne klare at have så mange bolde i luften på samme tid?
Skal, skal ikke?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skal, skal ikke?? er publiceret 05/11-2013 21:39 af Hagenow.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.