7 år siden

Lunefulde måne

Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
8 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
4 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
8 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
1 måned, 29 dage siden
poop
Regitze Møbi...
6 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
8 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
1 år, 7 måneder siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
5 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
5 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
8 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
4 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
8 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
6 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
1 år, 8 måneder siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
5 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
6 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
7 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
7 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
5 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
8 år siden
Advarsel: Det her er en lorte uinteressant dagbog.

Ugen sluttede med et brag af træthed, måtte hjem og tage en gedigen lur før jeg kunne mande mig op til at mødes med Luna og Regitze på en cocktailbar. Vi drak Concordes og nød godt af nogle investment bankers gavmildhed. Skrev lidt med det ene Twintower, og ham og Månen kom for at mødes med os. Vi festede. Månen var fuld og højlydt, men sjov. Vi endte på en anden bar. Han smøg sig op af mig, en hånd på min lænd, hans mund på mit øre. Min Iphone blev stjålet. Igen. Jeg havde også i forvejen besluttet at Månen ikke skulle med hjem. Jeg ved, at det er mig, der styrer det. Han var endt hjemme hos mig, hvis jeg ville det. På den anden side presser han ikke på. Da jeg sagde farvel, mødte jeg ham udenfor, han var gået ud for at ryge. Han sagde et eller andet med at han håbede, at han var inviteret, når jeg holdt noget. (Jeg havde vist snakket med Twintower om at holde noget lørdag).

Næste dag inviterede jeg hele slænget til coq au vin for at fejre at min telefon nu højst sandsynlig er immigreret til Østeuropa. De fleste bailede dog, og jeg var efterhånden lidt desperat, da det kun var Månen og Luna som havde tilmeldt sig. Månen blev ene hane, bortset fra den i gryden. Heldigvis kunne P også komme, og det blev en rigtig hyggelig aften. Vi snakkede om alt muligt, og det var dejligt at være i selskab med Månen uden at hænge på en bar pivstive. Som person er han enormt ligefrem, ærlig og uprætentiøs. Jeg lærte mere om hans fortid. Den søn han fik, da han blot var tyve. Om hans konstante dårlige samvittighed. Om hans job, hvor han snildt arbejder 80 timer om ugen og går i byen (en del af jobbet) 4 dage om ugen. Han overrasker hele tiden positivt. Han læser bøger (hvilket jeg faktisk ville have svoret, at han ikke gjorde). Han er intelligent (hvilket jeg godt vidste). Han er frygtelig ærlig. Der blev også afsløret nogle dæmoner, som jeg tror kunne blive farlige i en relation med ham.

Luna forlod os til fordel for en anden fest og P tog hjem ved totiden. Vi snakkede videre. BP skrev og spurgte om vi ikke kom over til ham. Jeg besluttede at blive hjemme. Måske gad jeg godt at Månen blev, men han tog afsted og jeg kan stadig ikke finde ud af, om det var min manglende invitation – eller om han ikke havde lyst til at blive. Men det var fint nok.

Mit liv er en stor rundkørsel. Månen vælter rundt i mit hoved. Slipset holder fast fra sidelinien. Jeg skulle faktisk have været hjemme hos Slipet i aften, men han aflyste, hvilket nærmest var forventeligt. Det passede dog fint. Med al den Måne-aktivitet kunne jeg næsten ikke forsvare at date ham også. Men der er ikke rigtig nogen progression. Der sker ikke rigtig noget. Efter Månen var taget hjem lørdag nat skrev jeg en FB besked. Bare at han skulle vide, at jeg synes han er dejlig og pivfræk. Den har jeg så ikke fået noget svar på. Han ER altså mystisk. Jeg er interesseret, men kan ikke rigtig finde ud af, hvor alvorligt det er. Jeg kan slet ikke finde ud af, hvor jeg har ham henne. Alle signaler kan læses i begge retninger. Vi er nok i virkeligheden hinandens sovepude i en gold og ensom tid. Det er bare trist, når der burde være potentiale for så meget mere.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lunefulde måne er publiceret 11/11-2013 00:51 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.