feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Hey dagbog, - jeg har nu hentet mit eksamens bevis. I morgen tager jeg så på arbejde, og torsdag har jeg et møde med en, der måske kan hjælpe mig med noget praktik plads.

Ham der ikke bestod, han sagde han led af depression. - Som jeg ser ham, og det kan jeg føre bevis for, så havde han også en dårlig selvtillid. - Det gætter jeg på, er forskellen på mig og ham, - han tror det er ham, at han ikke har fortjent bedre...Jeg ved, at jeg har gjort en masse godt, - jeg ved, folk sådan set kan lide mig,..jeg ved også, at jeg har fortjent bedre..for på trods af min kærlighed, er der ingen der kan eller vil respondere på den.

min chef har snakket med hende fra jobcenteret, - for at høre om der er noget der kan gøres...at noget bør gøres for at hjælpe mig med den praktik plads. - Det ville da være fint, - jeg er glad for, at der er andre der vil hjælpe mig med det. - da jeg ikke har det netværk, - klart jeg søger også selv, - men mange gange kan et netværk også hjælpe. - så ved jeg godt nogle ville sige noget til det, - dem der ikke har forstået min 2 hånds politik, - hvilket gør alt ligegyldigt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forskel er publiceret 04/03-2014 19:10 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.