End og week
Martin Micha...
4 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Dickpicks, kære brødre
Ansu Orheim ...
21 dage siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
9 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
2 måneder, 26 dage siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Hey dagbog, - jeg var til møde i går, - der bliver sat en mand på, at hjælpe mig med at finde en praktik plads. - en der har flere åbne døre end mig.

Dagens dagbog bliver delt i 2, - da jeg ikke har lang tid til at skrive i, inden jeg skal af sted. har sat "feel good" over, - men derefter er det "gives you hell" - den praktik plads jeg skal have fundet, skal være en der kan tåle til at man fortæller dem sin mening, - ikke som den fra min sidste praktik som pædagog, - hvor de sad og klappede hinanden på skulderen,...nogle dage efter de lige havde slået et menneske ihjel, - det er min moral stadig ikke så dårlig til, at sidde overhørig. Ja så kan du kalde mig hvad du vil, - ligesom de heller ikke mente, at en der var blevet overfaldet af sin nabo..så han måtte have 24 sting i hovedet..ikke skulle have lov til at flytte fra sin overfalds mand. - yep, det er ikke populært at sige sin mening engang imellem..." vi er bare så faglig gode" - og de havde magten der, - men i dag kan jeg stadig tænke på dem., - og tænke den sang "gives you hell" - det samme med alle dem der troede de kunne lokke penge ud af mig, - (kvinder igen) -

18.13 - de gamle snakkede om et nært medlem af familien der var blevet mobbet meget i skolen, - jeg havde med det samme en vrede og lyst til at vise vedkommende hvem jeg er! - pigen der blev ved med at spænde ben for ham, - og drengene der rottede sig sammen..desværre for ham, vendte han sig ikke om dengang..som jeg gjorde ved en af mine mobbere...og pandede ham en :) tnx Jester...your welcome! :) der var ikke en der sagde noget..nope, - Justice :) like it or not..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Møde er publiceret 07/03-2014 07:28 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.