Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Kære dagbog, jeg fandt ud af at tage toget frem og tilbage - det var ikke svært...havde det bare sådan "kan jeg nu finde ud af det, det var jo ikke noget jeg rigtig havde prøvet før" men det var sku let nok.

Nå men i jelling snakkede vi så om den fest der skulle holdes fredag.(kan ikke tage med, skal vist på arbejde,..desuden hvordan skulle jeg så komme hjem derfra? sidste tog kører klokken 00.00 - også køre der først et igen klokken 6.00.

imens jeg ventede på et tog, kom jeg så i snak med en pige, hun havde det ligesom mig..ufattelig...hun er den type, jeg har været og måske stadig er lidt..hvor mange piger går op i det sociale, så er hun typen der ikke ser det som noget væsentlig,..hun er der for at lærer noget. det sagde jeg også til mig selv, da jeg gik på handelsskolen. Ellers virker hun som en tjekket person, hun ved alt hvad der er værd at vide, og har ligesom læst bøger...inden hun skal begynde at studere til lærer (altså bøger vedrørende det emne) daaamn...føler mig helt malplaceret...som en slags "Joker"
nå ja, om ikke andet har jeg da min humor :) men hun virkede til at være flink.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det var den dag *S* er publiceret 27/08-2003 19:59 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.