Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 17 dage siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 28 dage siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 10 dage siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
brænde
Peter
9 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Hej kære Jan....

Så er jeg hjemme fra arbejde. Jeg har lidt af en nedtur i dag.....så er det godt at holde sig hjemme. Jeg er ikke glad for mit arbejde og føler mig lost. Hvad gør jeg nu ? Jeg trives virkelig ikke på arbejdet med den måde tingene kører på. Så i dag har jeg følelsen af at jeg må springe ud i det og sige op. Jeg har ingen kontrakt, så jeg kan jo gøre det som det passer mig. Lige når måneden slutter. Samtidig er det ikke så smart, når jeg er afhængig af min løn. Ubehageligt. Specielt nu, hvor jeg gerne vil investere i en ny lejlighed. Så er det jeg tænker er det dét værd ? Det føles ikke sådan lige nu. Ubehageligt.

Midt i alle mine venner og veninder har jeg i dag brug for trygge mandearme, hvor jeg stille og roligt kan snakke om tingene. Min søn har allerede været der og gøre det, men det er jo ikke det samme *GS* han er en dejlig søn. Frisk og glad. I går havde han set udsendelsen "kontant", hvor han har fået en åbenbaring omkring al det sukker der er i vingumme og sodavand. Så påvej ud af døren til badminton fandt han også ud af, at det var for dårligt at man kun kan købe sodavand i sportshallen "Det dér "kontant" er altså virkelig et godt program - meget lærerigt" sagde han med et smil ved trappetrinet.

Datter har styr på sin start på Gymnasiet og skal til introfest på lørdag. Ja, der sker mange ting i weekenden. Det skal nok blive sjovt og spændende.

Igår var jeg ude at køre tarza og slappede af...stille og roligt, som sædvanligt. Men jeg tog mig tid til en times kop kaffe og smøger hos Solvej (søster - til hende der har billederne med dig og din jaguar) - de er lige flyttet i hus. Dejlig hus fra 1981, hvor de gør en hel del istandsættelser - men alt i alt et dejligt hus. Drømmehus med murstensvægge og "træbjælker" på loftet og en lille kælderlejlighed. Lækkert...Fristende tanke at gå efter et hus, istedet for andelsbolig.....men det kræver også en fast og stabil økonomi at gøre det. Jeg kan ikke fortsætte på min arbejdsplads ret meget længere tid, så det kan jeg faktisk ikke satse på. Lige nu har jeg en løn på ca. 26 kr. og fri mobil.....jeg må tage mig lidt tid til at tænke over hvad jeg vil prioretere. Et VikarBureau har tidligere tilbudt mig arbejde, hvor hun snakkede om at jeg kunne tjene 23-25 K......lad mig se og vente.

Jeg synes det forvirrer mig med tanken om at sælge min andelsbolig. Jeg kan få så meget ud af at sælge den. Købe hus, starte for mig selv....ja. Der er grunde nok til at jeg ikke lige kan overskue min situation, især nu hvor der i dag eller imorgen kommer nogen og skal se på huset..... mit rodede hus. Ja, jeg skal jo bare starte dér. Rydde op.

Igår havde jeg for engangs skyld også en alvorlig sms-snak med min ven Ulrik. Jeg har fra starten syntes at han virkede lusket *GS* han ved det godt *GS*
Men på en-eller-anden- måde fik jeg kradset lidt i hans lak i går. Og mit eget. Han er forelsket i en kvinde og gør kur mod hende. Godt, men vi kom ind på om man kan være sammen med andre, hvor jeg ikke troede på at han 100% koncentrerede sig om hende, når det var. Han har nemlig været temmelig aktiv med skiftende damer i denne måned. Jeg tror i bund og grund ikke, at det er almindeligt at mænd kan styre sig selv mht. "fristelser" .....det viser jo min egen mistillid til en evt. partner - gør det ikke ?

Fundamentalt set, så har jeg den stille indstilling at man ikke kan stole på mænd. Ikke i det her land og de mennesker vi har. Jeg føler mig begrænset af det på en-eller-anden-måde. Mine erfaringer har åbenbart ikke været fokuseret på dette, selv om jeg dog trods alt har noget familie og venner, hvor de elsker hinanden og holder sig til hinanden.....men på et tidspunkt føles det bare som om det går galt. Og det er måske nok også dén illusion eller ideelle billed vi skaber, af et forhold baseret på kærlighed.
Jeg ved det ikke men mit indtryk er at der er langt imellem de "gode mænd" og jeg har sq svært ved at se dem her i byen. Måske skulle jeg indstille min "tuner" til noget støj i senderen, for derefter måske endelig at finde en station.

Ja, idag har jeg følelsen af at kunne bruge én at læne mig opad. Hos én jeg er tryg ved og bare har det rart ved

Kære Jan, så fik du flere tanker af hende her *peger på sig selv* og forresten....

Jeg bad flyttefirmaet om at undersøge dine ting. Har du fået dem sendt ? Har du dem stadig dér ? Hvis de er der endnu....skal jeg så ikke tager over, så du stopper med den opmagasinering ? Det er jo allerede nu, nok blevet en bekostelig affære.

Knus og kys til dig

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Arbejde. Nu og fremtiden. er publiceret 27/08-2003 19:24 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.