How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 13 dage siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Hej dagbog, - jeg har stadig lidt feber, men jeg regner med at tage afsted imorgen igen. Det kan godt være, at jeg burde blive en dag mere hjemme, men jeg har aldrig været til den slags. Jeg har altid haft det sådan, at hvis man på nogen måde kan klare at tage afsted, så gør man det. Så ved jeg godt, at man måske risikere at smitte, og det er ærgeligt..men min ære kan bare ikke få mig til at blive hjemme mere end højest nødvendig.

Min mor var lige forbi, i tilfælde af, at jeg skulle bruge noget. Hun spurgte, om jeg ikke kunne kigge lidt på nettet engang, og se om der var nogle sjove indbydelses kort til fødselsdag, - hun fylder jo snart rund. Der var nu ikke rigtig nogle kort at se, - så jeg åbnede en office skabelon, fjernede alt indmaden på den..sådan set, - og erstattede det. jeg fjernede en masse prikker i forskellige størelser, og satte et billede ind, af en gammel abe, der gav fuck finger..så fjernede jeg den hvide kasse, og satte en tekst art ind, - hvor jeg skrev "ligner jeg en, der snart fylder "xx" ? så satte jeg en anden kasse ind, på den anden halvdel af siden med "invitation til xx års fødelsdag"
og dato og Su osv, stod der allerede i forvejen, - så det var lige til at udfylde.

jeg har lavet den sådan, at man kan folde den sammen på midten, og evt lime den..så der er billede på den ene side, og tekst på den anden,..

anyway, jeg mailede hende et billede af det jeg havde lavet..og hun syntes den var god..så jeg sendte hende skabalonen, og skrev den var lige til at ændre i..så kan jeg altid ændre i den hjemme hos dem..så hun får den, som hun vil ha den...selv vælger billede osv.. - selv om hun kan lide den..så tænker jeg, at hun selv skal finde det humor billede hun vil ha..(hun bad jo om en sjov en)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stadig syg er publiceret 03/09-2014 17:24 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.