Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Efter fredag aftens tristesse vågnede jeg vildt tidligt fredag, fast besluttet på at få noget godt ud af dagen. Lavede en dejlig morgenmad og læste lidt i en bog. Tog derefter til yoga. Bookede en dobbelttime - hvilket jeg senere fandt ud af jeg aldrig skulle have gjort. Under den første time - en reformer time - mærkede jeg de første niv i maven, som indikerer det rødes ankomst. Under anden time - hot yoga - en virkelig hård time, hvor jeg var kommet til at stå helt forrest, fordi jeg var den sidst ankomne - fik jeg et direkte ildebefindende.

Prøvede at lindre ved at lægge mig i barnets stilling, men måtte til sidst kapitulere. Og ikke engang den kølige luft uden for yogasalen hjalp. Mine ben rystede og mine ører fyldtes af en høj hyletone. Jeg vaklede ned til omklædningen, sad lidt, drak lidt vand, troede jeg skulle kaste op. Turen hjem var forfærdelig, der var øjeblikke, hvor jeg faktisk var tæt på at lægge mig ned på fortovet eller midt på Lithauens Plads. Men tanken om andres menneskers involvering fik mig til at sætte den ene fod foran den anden på trods.

Da jeg kom hjem kastede jeg op og spiste derefter 4 iprener i rap og lå ellers på gulvet i min entré med yogamåtten under mit hoved. Smerterne varede ved mere end en time, før iprenerne begyndte at hjælpe. Jeg følte mig dog stadig svag ovenpå et smertehelvede, hvor det føles som om nogen hiver i ens æggestokke med en rødglødende tang så jeg sov dybt og tungt i et par timer. Og så var lørdagen faktisk gået. Jeg havde ellers haft et lille håb om, at Bobben ville med ind og se Boyhood, filmen alle snakker om, men det var helt fint, at han som forventet ikke havde svaret.

I stedet tog jeg i Netto og oven på sådan en nærdødoplevelse synes man det er helt fint at rydde slikreolerne og købe ind til en stor saftig hjemmelavet pizza. Sjældent har jeg spist så meget mens jeg binge-watchede hele serien 'The Honourable Woman" på HBO. Den er god. Og i dag? Jeg har sovet straight til kl 12. Fatter ikke jeg kan sove så længe. Vågnede først ved at iprenernes virkning er taget af og at smerterne nu i skrivende stund tager til. Har lige været i bad, må ud og købe flere smertestillende. En total ikke-produktiv weekend kan vi konstatere. Åh, og mit vasketøj har hængt ude siden onsdag... eller var det torsdag? Og i nat har det regnet. Fuck.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Smerter er publiceret 21/09-2014 13:12 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.