6 år siden

Hamsterhjulet

Kære natbog (II)
Olivia Birch...
7 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
7 år siden
Luftforandring.
Neola
6 måneder, 20 dage siden
Møde med Mette
Halina Abram...
4 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
9 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
6 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
7 år siden
Lana Del Rey
Christacia
8 år siden
råb
Halina Abram...
4 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
5 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
5 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
4 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
5 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
6 år siden
"Holdkæft her lugter af hamster", det er IT-altmuligmanden, som siger det mens han trawler ned langs reoler og glasburer på vores kontor med hans evigt knevrende Jabra-gadget i øret. Jeg sukker og mumler 'hamsterhjul med dårligt indeklima'. Jo hurtigere jeg løber, jo hurtigere spinder hjulet - jeg ved ikke om det var mig personligt, som udsendte dunsten af hamster, men det er sikkert meget muligt. I dag kastede min chef så endnu en opgave ned i min hue. Ikke en fed opgave, nej, bare mere arbejde. Jeg må i morgen meddele ham, at hvis det skal være muligt, så skal han sponsorere en tur til Nord Korea, hvor jeg skal klones med en ottearmet blæksprutte. Det er ikke fordi jeg partout ikke KAN tage flere opgaver ind. Problemet er, at alle de største opgaver ligger oveni hinanden i den samme periode - fra oktober til mart og denne ligeså. Jeg ser frem til en tilforladelig periode, men er også helt drænet efter vinterhalvåret, som har budt på stress og weekendarbejde, aftenarbejde og overarbejde. Sommerhalvåret ser rimeligt tilforladeligt ud. Det betyder endvidere at han ikke vil tage den færøske smølf ind til som projektansættelse igen - men at jeg skal løse hendes opgaver samtidig med alt andet. Fuck. Ham. Jeg har indkaldt ham til et møde i morgen og sendt en stram agenda - er dælme spændt på, hvordan det kommer til at spænde af. Han er jo en konfliktsky ja-hats-sucker. Jeg glor desperat jobannoncer men jo mere jeg kigger, jo mindre er der at finde.

Jeg glæder mig til jeg skal ned i solen, ned til Bjørnen. Er ret spændt på, hvordan det kommer til at gå. Håber ikke han vil sove alt for længe hele tiden, det dur jeg simpelthen ikke til når jeg er ude. Så vil jeg ud og spise morgenmad i solen og opleve en by vågne.

Stod tidligt op i morges, pakkede et af de katastrofale vasketøjsbjerge ned og tog på Møntvask og hoppede hen på ynglingskaffebaren og spiste bolle og drak en Americano og læste en avis mens tøjet blev vasket. Genial god start på dagen. Sjovt at opleve, hvor mange der lige starter dagen med sådan et time-out, der før kl otte. Familiefædre, studerende, arbejdsløse og alle mulige andre. Hyggeligt bare at blende ind i kaffebuzzen og læste lidt tryksværte.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hamsterhjulet er publiceret 09/03-2015 20:14 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.