Det vildeste liv
Christian Ba...
7 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
4 år siden
Første dag.
Neola
7 måneder siden
Mette og musik
Halina Abram...
4 år siden
Juletid
Gittepigen
9 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
6 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
5 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
6 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
5 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
8 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
3 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
6 år siden
Еnke
Halina Abram...
4 år siden
Problemer?
EmmaBechh
7 år siden
Jeg har fået mine ansættelses papire, men jeg skal lige finde ud af, hvilke uger jeg har ferie. Desværre ender jeg ikke med at få mere i løn, - tværtimod, ender jeg med at få lidt over 1000 kr mindre. Så ved jeg godt, at man kan sige at de gode tider bare er forb i osv, - men jeg lovede, at hvis jeg fik mere i løn, så ville jeg donere til et godt formål..jeg holder altid ord, og derfor bliver det ikke til noget. - My loss is your loss..også er den ikke længere, så jeg må vente til det sker.

jeg fik lige ringet til min pensionerede chef, bare lige for at snakke med ham..han kalder mig lidt for hans ene hjernehalvdel..som om jeg er en del af ham. - well, jeg prøver at være der for de fleste..men jeg kan ikke være der for alle.

18:21 - jeg kunne ikke lade være med at flexe min analysering af en pige jeg sad overfor...hun sagde at hun var kommet til at tabe sin telefon ned i toilettet. Jeg udledte derfra at hun havde været fuld da det skete, - da min logik siger mig, at et fornuftigt menneske ikke sådan lige taber sin mobil i toilettet..så hvilken situation har fornuften forladt hende..ahh, fuldskab :) det var rigtigt..de fleste kan sikkert se det når jeg siger det..men alt hvad folk siger, giver mig tanker omkring deres personlighed og deres liv..for det at man drikker sig fuld engang imellem, siger også noget om ens personlighed..altså afleder det ene noget andet..

Jeg er bare glad for, at andre der ser på mig, ikke analysere mig..så ville burde deres røde knapper blinke..for, hvem er ligeglad med hvordan de ser ud, - og alligevel ikke ligner helt lort..og ikke taber sig, selvom man fylder ham med positivitet.. - og altid er villig til at hjælpe.. logikken skriger..for jeg er ligeglad fordi det alligevel er ligemeget..jeg har opgivet håbet om, at andre alligevel kunne elske mig..og positiviteten er ligemeget fordi den ikke betyder nogen ændring. og når jeg siger, at jeg ikke har tænkt mig at blive sund, - så burde man vide, at jeg selvfølgelig ved at det kan man dø af..aka, en der hader livet! og at jeg hjælpende viser blot at jeg ikke ser problemet hos mig..for jeg ved jeg er god nok..det er bare lige meget..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ansat og middags pause er publiceret 15/04-2015 16:22 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.