Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
7 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
6 år siden
Tegning
Jette Peters...
5 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
8 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
8 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
8 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
7 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
6 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
4 år siden
Hej dagbog, - Jeg kan ikke lade være, - jeg snakkede med en praktikant der sagde at han var deprimeret. Så jeg fortalte ham mit eventyr om det syge træ. - som basalt set går ud på, at nogle folk tror, at man skal se på det gode, når huset brænder...hvor jeg synes det er logisk istedet at fatte skumslukkeren, eller flygte fra stedet. - fordi problemer ikke går væk af sig selv, også selv om man lukker øjnene og eller klikker sine sko sammen..

Det kunne han godt se, - heldigvis mente han, at det blot var pga praktikken..og den går jo over.. problemet er bare, at det var børnene han mente var onde..tjo, velkommen til verden..jeg kan også godt se hans kæmpe overbid, der virkelig viser tænder hvergang han snakker.. - men sådan er folk, børn har bare ikke lært at holde kæft endnu, med det folk alligevel tænker og ser..Det springende punkt er bare, at folks meninger skal arkiveres lodret...de er værdiløse , - . det er hvad jeg har lært ihvertfald..

så kom jeg til at grine over, at der var kommet så mange mindfullness apps..så var der en der sagde at det virkede hvis man troede på det...min første tanke dertil var selvfølgelig, at det siger prædikanterne også...placebo effekt.

Det bliver godt med et par fridage...jeg har brug for et par dage for mig selv, ..min selvkontrol er under angreb fra min vrede, - jeg har sådan lyst til at sige nogle ting..stop the pretending that everything is ok..cos its not..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget I bussen er publiceret 12/05-2015 18:51 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.