Jeg vidste det

Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
No name girl
8 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
12 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hej dagbog, - jeg vidste det, - jeg læste om hvordan de ulækre folk bruger andre folks børnebilleder, dem som forældre uden omtanke poster..Det er i min verden ikke nogen nyhed, - jeg har længe set, hvor syg verden er blevet..men jeg har også altid nægtet at se på pæn tapet, imens huset står i flammer..mange vil bare ikke lytte og se sandheden..det er min historie om det syge træ..

Jeg fik et brev igår fra en der har en guild jeg hjælp lidt for måneder siden...dengang sagde jeg Nej til at joine fordi deres raid tider lå for sent..nu skriver han så mere end en måned senere..at de har ændret deres raid tider lidt, - om jeg ikke kunne tænke mig at joine nu så :) - flatterende.. en hollands pige skrev også til mig igår, - at hun havde nydt vores samtale på raidcall - det er et program man kan bruge til at snakke med hinanden med..ligesom skype.. -

Jeg ved godt hvad folk tænker når jeg siger det, - men de tænker forkert.. - fordi jeg bliver ikke mindre ensom af det, - det er folk der ønsker mine evner..det er ikke personligt.. - jeg nævner det, - fordi det for mig illustrere den verden jeg ser, - folk der bruger hinanden som midler..men ud over lige det, - så vil de skide en et stykke.

trænger til et af de bedste stykker musik der er , - a kind of magic...

åh, så også på tuben omkring overvågning af folk, - heh, det er der et par gode metoder til at smadre :) misinformation, og information overload...plus hvis alle folk skrev "bombe" i deres mails, - så ville der være meget materiale der skulle kigges igennem...koncepter jeg har tænkt på siden mit første arbejde kiggede på mig..

tager også lige hjem og griller ved de gamle, - min mor trænger til selskabet tror jeg.. - der er mørke skyer, ..uden at sige mere, kan jeg udlede alt af denne sætning.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg vidste det er publiceret 14/05-2015 14:32 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.