Rødt Regn

Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
5 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
5 måneder, 17 dage siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
2 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
7 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
2 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
4 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
5 år siden
Hej dagbog, - jeg har sat Peter Gabriel over med "Red Rain" - for jeg er stadig træt, og langt nede. Omkring mig er ensomhed, - også når der er folk omkring, - for jeg ved, hvordan folk ser på mig, og ved hvorfor de smiler.

Jeg hjalp en leder idag med noget personligt, - en i den familie kunne ikke læse et dokument på Ipaden, - så fik jeg den ført over på computeren, så jeg kunne se file formatet..computeren bad om et program til at åbne den file..så kiggede jeg efter på Ipaden, om den havde det samme program..og det havde den, - samme udgiver, et special program..og wupti, nu kunne den åbnes på ipaden, - fik den med, at det ville de aldrig selv ha kunnet finde ud af, om jeg ikke ville have lidt for det..- Jeg sagde, Nej tak, at få lov til at løse gåden er nok for mig..-. du ved dagbog, - jeg ønsker mig heller ikke noget, som man kan give for penge i denne verden ...

en anden spurgte, om jeg kunne lave strømstiks modtageren i en iphone, - hun skulle spørge fra en hun kender i familien...tja, - måske. jeg har ikke lige set om det kan lade sig gøre.. flere og flere kommer til mig med sådan noget..

kan lige nu at høre "how to disappear completely"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rødt Regn er publiceret 17/06-2015 19:10 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.