Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Hej dagbog, - jeg fortsætter nok i dig når jeg har sovet, men jeg må bare fortælle dig dette.

Jeg sad på det frække sted, - noget jeg kalder det, for ikke at nævne dets navn. Anyway, så var der en kvinde der skrev til mig, hun kunne se, at jeg var it supporter på min profil, og ville spørge mig om noget ved hedes computer. Jeg ved folk nok tænker, at jeg sagde ja fordi det var en kvinde og at jeg havde bagtanker med at hjælper...men nej :) - jeg hjalp, også spørger hun om det ville være lettere over en telefon..men at hun har hemmeligt nummer så man ikke kan stalke hende,..ok, nu er jeg ikke typen der stalker folk, -og min regl 1 inden for chat siger, at hvis folk vil mig noget, må de være den første til at skrive, -

Anyway hun får lov at ringe og vi snakker om computere, og hvad problemet med hendes er...intet andet. Hun takker i min gæstebog for samtalen, og siger vi kom godt omkring alr..ok, tænker jeg bare nu, hvis folk læser det, tror de bare, at vi snakkede om noget andet..hvilket jeg ikke vil ha hængende på mig..ser du, det kan godt være, at mit liv afhænger af at finde en..men, jeg ville aldrig...jeg er ikke den type, og jeg har regler..the world has failed, only the wait for the end remains..

Og der lægger intet ønske fra min side, for hun er ikke min type,.derinde tænker og snakke de fleste kun om meget få emner..well, jeg kan ikke sige det på andre måder her..men jeg er der, og viser gerne at tingene kan være anderledes. - like a sheep amoungst wolves..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endnu en er publiceret 16/07-2015 00:27 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.