Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Hmmmmmm jeg føler mig bare så godt tilpas. Det er meget anderledes end de sidste to gange. Jeg har godt nok lidt problemer med lidt kvalme om morgenen men ikke hver morgen.

Jeg er begyndt at spise utrolig menge honningmadder, og normalt kan jeg kun spise en enkelt mad med honning om ugen. Men i øjeblikket ryger der gerne to eller tre stykker ned. ;o)

Jeg føler mig ekstremt oppustet i øjeblikket, egentlig føler jeg det som om min mave er fem gange større end den plejer at være. Jeg har hørt det er normalt.

I går var jeg jo inde hos mine forældre.
"suuuk" min stedfar har det bestemt ikke særlig godt. Men han havde jo også i tankerne at han skulle ind på hvidovre hospital i dag og have taget en prøve fra den tumor han har. De er blevet i tvivl om om der måske er to?????
Den prøve der skulle tages i dag skal under microscop og meget andet, og så er der svar på det i næste uge, måske mandag. Han var meget stille mens jeg var derinde, det er svært at vide hvad han tænker på??

Jeg hjalp også min mor med at lave et brev til hendes arbejde, hun skal søge om plejeorlov. Men det er for svært for hende endnu at sætte sig ned og skrive med ord hvorfor hun søger denne her orlov. Hun kan stadig ikke helt skrive "Cancer". Hun benægter det lidt i det daglige, men det er nok mest for at få så gode dage som muligt.

Min mor er også begyndt at tage nervepiller, ellers har hun meget svært ved at få en dag til at gå uden at bryde helt sammen. Og hun ved at det er nu min stedfar har brug for at hun er stærk. Ikke bagefter.

Jeg er utrolig glad for at kunne sidde her på siden og få skrevet alle mine tanker ned, det hjælper utrolig meget. Jeg har også lige fået nogle pjecer fra Kræftens bekæmpelse. De er meget interessante, men retter sig til den form for pårørende der er for eksempel ægtefælle. Ikke til børn af den Kræftsyge. Jeg har prøvet at finde sider på nettet hvor man evt. kunne finde nogle at chatte med om emnet, men det er der heller ikke mange af.

Nå men nu vil jeg slutte, og gå ind i min stue og slappe lidt af.

Sov godt alle sammen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stadig håb forude. er publiceret 22/09-2003 21:19 af Bettina Andersen (mohia).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.