Snart overstået

Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
2 måneder, 18 dage siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Jul og nytårsaften har altid skulle tilrettelægges efter pålagte vagter i erhvervet? Da min far var vognmand planlage vi spisningen og hygge til enten før eller efter en sådanne! Min første vagt den 24'ende var fra kl 15.00 til 19.00. Planen var at Claus ville stå med maden klar derefter, men ak o ve. Kl 18.30 modtog jeg en tur med en mand der var blevet sur på konen i sommerhuset, og så kunne det hele være lige meget og han ville bare hjem til Skanderborg! Ringede til Claus og sagde at de skulle gemme lidt brune kartofler til mig, og kørte derefter nordpå. På vejen hjem hilste jeg på Jesus ved Hedensted med et smil på læben? Der var både brune kartofler, and og ris a la mande da jeg kom hjem. Min julevagt ligger i år på samme tidsrum som da, men forventer ikke at skulle på langfart, men man ved jo aldrig? Skumler lidt ved at Claus har vedtaget at køre resten af vagten efter spisning. Jeg elsker at køre juleaften. Typisk køre vi folk rundt til familien fra omkring middagstid og frem, og så igen hjem imellem kl 22.00 - 01.00. Mange af kunderne er ældre mennesker der glæder sig til at være sammen med deres børn, børnebørn og måske også oldebørn! Når de så skal den anden vej er de trætte og mættet af oplevelser og mad. Jeg ved godt at Claus passer på at jeg ikke bliver for dygtig, og tror at jeg kan klare hele verdens situationen-hvilket hovedet stadig tror den kan! MEN DET KAN DEN BARE IKKE? Har måtte - for mig - bide i det sure æble og tage hjem før end jeg havde regnet med? Det kan være lidt svært at forklare, men det er som om at hovedet og kroppen lukker ned og går i dvale. Luften går simpelthen ud af ballonen. Det er så der jeg er glad og taknemlig for at jeg har sådan en dejlig og forstående mand der passer på mig.

André ringede tidligere på dagen og spurte om jeg kunne ledsage ham hen på den psykiatriske skadestue, da han havde det skidt og gerne ville indlægges. Som sagt så gjort. Hans eneste betingelse er at han må holde juleaften på refugiet. Ved at der skal være lægesamtale i morgen - hvor der skal laves en handleplan. Vil ikke blive overrasket hvis han ikke kan overskue det og vælger at tage derfra igen!

Har endelig fået kontakt med Michelle efter 3 ugers tavshed fra hendes side. Jeg ved godt i de "stille" perioder er det hendes misbrug der fylder, men det er lidt svært for mig at der ingen kontakt er! Har flere gange sagt til hende, at det er okay hvis hun ikke ønsker at tale, men hun må meget gerne give et pip fra sig - bare sådan at jeg ved at der er liv. "Ja ja det skal jeg nok" siger hun, men? Planen er at hun skal herud og spise juleaften og at vi efter Claus er kørt, skal hygge os med at male/tegne på sten. Har efterhånden lært at planer ikke altid holder...

Drengene skal over til bedsteforældrene på Sjælland juleaften sammen med deres mor.

Nu er der ikke andet end at ønske god jul til alle fra nær og fjern.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Snart overstået er publiceret 23/12-2015 03:34 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.