Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Er blevet forfalden til at ludbehandle alt det træ jeg kan komme i nærheden af, og som selvfølgelig kan stå model til det! Efter nytår har jeg et skab og et par hylder som venter på en kærlig hånd. I forbindelse med at et af værelserne i kælderen er blevet sat i stand, er det blevet sat to bøjlehylder op med (no surprise) ludbehandlede hylder. Under den nederste hylde har jeg overtalt Claus til at sætte et vandrør op - som dog ikke skal have lud- men skal kunne klare et bredt spænd, da jeg vil have "skiftetøj" (sommer og vinter) hængene i tøjposer! Det er med at være fremsynet, da jeg også har ideer omkring vores tøjskab i soveværelset når den kommer for tur. Umiddelbart vil der blive to skabe mindre der, men til gengæld vil der komme et skuffearrangement, samt plads til en fladskærm. Heldigvis har jeg en dejlig handy mand der med lidt overtagelse, kaster sig ud i mine mere eller mindes skøre projekter.

Har i denne uge haft en masse gøremål ud over de sædvandlige med rengøring, tøjvask etc. Det har betydet at jeg ikke har kunne finde plads til at melde mig ud, og bare sidde i min egen lille verden! Om jeg læser, skriver eller sidder med noget hobby halløjsa er lige meget - bare det at jeg kan få lidt egoist tid! Den anden dag blev jeg ramt at en kraftig irritation i krop og sind der ikke lod sig slippe! Det opfattede den ældste der stadig bor herhjemme, som om han var uønsket på adressen! Jeg blev selvfølgelig ked af han havde opfattet det som sådan, og gik ned og gav ham en undskyldning. Jeg ved at det kan være svært at forstå min fucked up hjerne, og jeg kæmper virkelig for at det ikke går ud over andre! Det forklarede jeg også knægten, som næsten blev undskyldende over for mig! Dette ville jeg selvfølgelig ikke acceptere at han gjorde, da "fejlen" ikke er hans.

Uagtet om det er godt eller ej er jeg gået op i arbejdstid til max 50 %. De sidste halvanden år har jeg været fuldarbejdsdygtig omkring 6 uger -hvilket ikke er gået ubemærket hen økonomisk - hverken privat eller erhvervsmæssig! Jeg ved ikke om jobcenteret vil acceptere en arbejdsindsats med de 50 % som skånebehov som Psyk har vurderet. Får en ny sagsbehandler efter nytår og så må vi se!

Apropos arbejde... Det er højtid for amatør alkoholikerne? Ja det bliver de såkaldte voksne mennesker der bliver luftet et par gange om året, og som tror at de kan drikke det hele på den halve tid kaldt! De fleste er selvfølgelig søde og rare, men så er der de selvcentrerede der mener at de er de eneste der er til julefrokost i hele verden, og det er også for dårlig at vi ikke holder rundt om hjørnet. Det eneste der er at sige til det er, at vi gør det bedste vi kan for at afvikle turene, og så forresten køre der også natbusser.

Nu vil jeg tage natbussen i seng.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg luder er publiceret 18/12-2015 03:07 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.