Ingen overraskelser

Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Hej dagbog, - Meh, fik lige at vide, at vi skulle finde en "omsorgs" person.. en der kunne gå til os, og spørge os om, hvordan vi har det...på arbejdet..*suk* så derfor røg mit hoved straks i gang med at vælge en ud, der nok kan finde ud af at passe sig selv :) min anden indskydelse er, at jeg allerede har lavet det perfekte svar på den slags stupide spørgsmål, der ikke er relevant for arbejdet.

Svaret jeg har brugt de sidste mange år, - Jeg lever endnu, - et statement, der ikke er løgn, og er undvigende nok, til at man ikke behøver at sige "pas dig selv" - Man kunne selvfølgelig få det printet på en T-shirt, for at vise hvor åndsvag jeg synes det er.

If you cant fix peoples problems, then Fuck off! - Pædagog pis, om at snak løser noget, køber jeg ikke. Og jeg er et bidende eksempel på, at man intet får ud af det. lol, jeg ved godt folk tror, at de ved hjælp af positivitet kan flytte fokus, - but i can drive off the road, at the same time, i flip you the bird with a smile :) heh, ligesom folk falder for, at jeg griner en del, - så er der nok ikke noget :) men hør lige "you dont know my mind" med Hugh Laurie.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ingen overraskelser er publiceret 18/01-2016 16:24 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.