Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Jeg er GAL!! Mine IDIOTISKE virksomheds kumpaner forlanger at jeg giver alt op for dem - ellers mener jeg det ikke seriøst nok?!? Hvad fanden tror de egentlig? At jeg intet liv har??
Nogen der kan huske i onsdags? Jeg aflyste mit selvforsvar fordi vi skulle lave plancher, på nåde fik jeg lov til at betale mit kontigent 5 dage senere end sidste betalingsdato som var onsdag, så jeg lovede højt og helligt at komme mandag - hvilket jeg jo også regnede med at have tid til fordi vi lavede plancherne om onsdagen. Men nej, det blev aflyst uden at jeg blev informeret, så jeg ventede på dem en halv time for at være sikker på at de ikke bare var i et lokale på skolen. Derefter gik jeg ikke til selvforsvar da jeg jo havde meldt fra for dagen.
Så i går i skolen kommer de og spørg om jeg har fået meddelsen? - Nej, den meddelelse de sendte til en telefon jeg ikke ejer har jeg sjovt nok ikke fået.. (Jeg har aldrig givet dem andre numrer end det ene mobilnummer jeg har nu??). Men meddelelsen var at vi kørte direkte fra skole af ud til Jenifer og lavede plancherne der, for det var vores sidste chance - og var jeg ikke med der havde jeg meldt mig ud af gruppen. Der blev jeg gal, og det håber jeg at jeg havde bare en smule ret til. Løsningen blev at jeg tog hjem fra skole, lavede lektier i en halv time (ikke nær nok), tog ud med pengene til mit kontigent, tilbage og spiste aftensmad, cyklede til stationen og tog en rutebil ud til Jenifer. At jeg så for vild fra busstoppestedet og hen til jenifer, og ditto den anden vej er så en anden sag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ForbIsTreDE!! er publiceret 30/09-2003 09:35 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.