7 år siden

I skoven efter pynte gran.

Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Kaos?
Per Z
10 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
9 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Søndag, Vi havde bestemt at vi ville hente pynte gran Noblis, i statsskoven. Så langt om længe blev vi færdig. Kom i skoven og fik købt to sække som vi måtte fylde med noblis grene og kviste, vi måtte kun klippe af de træer der var fældet.
Det var dejligt at komme i skoven igen; og så klippe til eget brug. I fordums dage har jeg tjente top løn ved at klippe. Så jeg følte mig ung igen. da de to sække var fyldte, fik vi dembåret ud og ind i bilen. Det vardags frokost. Det have taget længere tid end beregnet. Men vi var blevet Høj af den gode tur i skoven. Hvilede resten af eftermiddagen.
Sidst på eftermiddagen satte vi plader på pladespilleren, og hørte musik fra halvtredserne, som vi har nyt og danset til. Der kom mange minder frem. Det var også minderne om turen hjem fra USA med juleskibet Begensfjord. Turen ned gennem Kategat, forbi Kronborg og gennem Øresund.Alle både og skibe vi mødte hilste på os. vi var 4dage forsinket på grund af orkan i Nord Atlanten. Den storm vi havde i 1999 var en kraftig brise ved siden af. det er minde der aldrig glemmes. Hvor er vi helddige at vi kan have sådan en god søndag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget I skoven efter pynte gran. er publiceret 28/11-2016 09:19 af Niels dc.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.