6 år siden

Lørdag

Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Stod tidlig op lørdag morgen. Skyfrit og stille en flot morgen, vi trænger også til sol og varme. det kommer måske nu. Morgen gymnastik og en kop te. Så op på jernhesten og ud i det flotte landskab.Nød turen på ca. en halv time godt og vel, og det var stadig skyfrit.
Så var der ind til morgenmad og te. Stillede morgenmad an til min bedre halvdel. Så fat i aviserne, det var nu mest ulykker og dårligdom. Det var måske bedre at undlade at læse dem. Nu var klokken også ved at være 700. Der var nyheder i TV.
Mest dårlig dom. Så jeg faldt i søvn, og sov til godt otte. Nu kom der en lille byge.
Computeren ville ikke som jeg ville, og det tog vel en times tid. Fik det meste nødvendigt skrevet, resten må vente til jeg får bedre tid, jeg et optimist endnu.
Rengøring i huset, med mere. Der må findes spøgelser der sammen med æderkopper og flue laver alting så beskidt over alt. Så det blev sent frokost. Lørdags frokosten skal nydes; et stykke med sild, et med æg og ½stykke franskbrød med ost og sennep. Så en stor snaps og en øl til. Det er nok ugens højde punkt.Hvor er vi heldige at vi kan nyde det.
Om eftermiddagen var der bøvl.Tøj der var hængt til tørring fik en byge. Så det kneb med at blivefærdig til aften. Jeg skulle være så gammel at der var tid til at tage det med ro, men nu tager jeg 3 gange så lang tid til alt; det var en træls og hår dag.
Ville læse lidt inden der var opera., så dagen slutte godt. Men jeg var blevet træt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lørdag er publiceret 06/08-2017 13:05 af Niels dc.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.