4 år siden

Julemærke march.

Kender I det?
Hanna Fink (...
8 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
7 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
1 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
8 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
8 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
9 år siden
Tanker
Luxuryline
6 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
9 år siden
Fitness
Peter
8 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
5 år siden
Søndag d.4. december.
Det var et flot veje, stille og skyfrit, så det var lige vejer til julemærke march, sammen med nogle venner. Dethar vi gjort en del år nu, og det er lige så spændende hver gang, og vi har en god dag. Som en side gevinst støtte vi jule mærke hjemmene.
Victor kom og hentede mig godt 9. og vi kørte til Vejle. skulle til meldes og starte fra 3F. Sjællandsgade 30. Blev tilmeldt og fik rutebeskrivelse udleveret. Nåede lige en kop kaffe. Så kom Lis,Line og Casper. Blev ønsket en god tur. Og det blev det.
Begyndte på den 12 km. lange march, og havde god fart på fra begyndelsen af. Jeg kan godt mørke at de andre er meget yngre end mig. I år var ruten lagt syd for Vejlefjord, det var 3-4 år siden vi har gået der. Så det var næsten nyt. Vi er nu alle nogen lunde kendt i Vejle, så vi kendte området. Det gik fin til vi skulle op ad de stejle bakker, det kan hurtig tage pusten fra mig. der var en anden dame der måtte opgive ,hun kunne ikke få luft. Vi havde tid til at tale om det vi så, og om almindelige ting. det er nu kønt omkring Vejle. Det er en dejlig jord vi har og vi skal passe på den. Det gik godt og jeg nød det, selv om det var strengt, jeg har været med så mange gange at jeg ved hvad vi kommer ud for. I år brugte jeg vandre stave til stavgang. Det må hjælpe for jeg blev ikke træt som sidste år. Tog fejl af vejen, vi vil ikke snyde, så det blev en lille om vej, opad. Vi gennem førte turen på 12.km på 2½ time i godet selskab, og en skøn natur. Fik en medalje for det. Det er godt nok.Men det at kunne gennem føre turen i en alder af 83 år er nu det bedste. Og sammen med gode venner.
nu det bedste.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Julemærke march. er publiceret 06/12-2016 09:50 af Niels dc.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.