7 år siden

Lørdags glæder.

En stille bøn
Bastian
11 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
brænde
Peter
9 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
9 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Skavanker
David Hansen...
2 måneder, 24 dage siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Gik som sædvanlig en god tur, og kunne nyde morgenen, let skyet og stille. En skøn morgen. Det var glat somme steder heldigvis havde jeg en stok at støtte mig ved, med den alder jeg her nået det nødvendigt,så jeg selv kan komme op hvis jeg falde. Efter at have læst nyheder i Jyllands Posten, hvor der var mange gode artikler. Så var der det almindelige lørdags arbejde. I Daglig brugsen, efter det vi manglede. Og fordi det var lørdag købte jeg også en røget markral. det er jo lørdag.
Kogte et par æg, for nu skulle vi have en god frokost, og det fik vi. Sild og markral, lidt grønt til. dertil et par snapser og en mørk øl. Hvor var det godt. Min kone ville nøjes med en snaps, det var godt for mig. Hvor er vi heldige og rige, at vi kan få en god lørdags frokost sammen, vi er begge over 80 år. Det har vi nydt i al den tid vi har haft sammen.
Forrige lørdag var vi til koncert i Idrætens hus. Nytårs koncert.Og det var en fest som det er hvert år. det er med et amatør orkester, og vi har været med i 30 år. Det er lige festlig hvert år.
Promenadeorkesteret Lauseniana, "Slyngelorkesteret"
Kapelmester Jørgen Fuglebæk
Konferencier Jesper Rabæk Jespersen
Solist Julie Meera Albertsen
Orkester
2000 tilhører og de var alle i feststemning; Så skal det jo blive godt, og det blev det. Det er en god måde og begynde det nye år på. Var sammen med nogle venner og spiste sammen hos et par af dem. Der er et minus; nu er der et helt år inden vi igen skal have sådan en oplevelse. Traf også mange bekendte.
Jeg foretrække nytårs koncert i Idrætenshus frem for Wiin.
Det var to gode lørdage i træk, så det må blive et godt år. Vi skulle gerne have billetter næste år, der er rift om dem.Det forstår jeg godt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lørdags glæder. er publiceret 18/01-2017 10:17 af Niels dc.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.