7 år siden

stille nytår

Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Her gør vi klar til et stille nytår, vi har haft mange fyldte dage.
Onsdag var her jo fyldt med julefrokostgæster, det gik forrygende år efter år overvælder vores sang om juletræet mig til vores julefrokost. det lyder bare godt højt og klart med så mange stemmer med lyst til at synge.. et helt andet niveau end til juleaften med min familie hvor vi brummer lidt og prøver at huske teksten, dejligt at se fnisende børnebørn der laver grimasser til moster Irene der altid er god til de små. nu har jeg jo også mit helt eget og yngste barnebarn med til festen.
menuen var vores traditionelle frokostmenu som bruges både jul og påske, sild tunsalt rejer laks, frikadeller medister leverpostej ribbensteg julekål (hvidkål) som noget nyt rå rødkål salat og æbleflæsk, min kæreste troede ikke på jeg ikke havde fået æbleflæsk i min barndom så nu skulle æbleflæsk tjekkes af på min mor og søskende, de var loyale og sagde det ikke var en del af vores barndom.

Skrup af maden glippede risalamanden var sur, heldigt der kunne findes andre rester i køleskabet:-)

Efter julefrokosten blev 3 børnebørn her og sov og de 2 af dem er først taget hjem i dag ligeledes fik vi lov til at gå ture med Alba hunden. til gængæld fik præsteparret et par kæreste dage uden børn. men det er gået rigtigt supert med spil og ture i det blå.

I dag har jeg været på arbejde holdt både Århus og Odense p maskiner kørende.

Af kedelige ting er Kristian gået bort Kristian var fast med i sangen mod nazisme og ingen kunne som ham råbe "åååå hva sååå" hvor vi andre svarede "såå err uuu" jeg var sidst sammen med ham til Skansen mod nasismes julefrokost d 7 og nu er han her så pludselig ikke mere, kender ham som en utrolig hjælpsom mand der sikkert har brugt det meste af sit otium til at hjælpe venner og familie, håber jeg kan få det til at passe så jeg kommer med til begravelsen. den største ære venskab og kærlighed kan få Kristian du vil blive savnet..

Kan i nu alle have det godt husk at bruge nuet og foran står et nyt år med nye muligheder.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget stille nytår er publiceret 30/12-2016 21:52 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.