Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
10 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
1 måned, 12 dage siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
12 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Hej dagbog, - Jeg blev inviteret til bryllup, - min brors pap datter skal giftes, - men jeg sætter ikke mine ben i en kirke. Jeg er meldt ud af kirken og taler gerne for, at man bør afvikle religion så hurtigt som muligt. helst med fuldstændig bruger betaling, - og det er der ikke endnu, selv om man er udmeldt.

fakta er, at jeg vil ha problemer med at se en præst i øjnene, - uden at skulle fortælle vedkommede, hvilket hykleri vedkommede er med til, - og hvordan de penge kunne være blevet brugt bedre til noget der rent faktisk hjælper folk..

jeg ved hvad folk vil sige...jamen sjæle søger, - hvad er en sjæl? og glæder mig til at høre folks forsøgt på at kvanteficere den, - anyway, - de kan gå til psykolog istedet. dyrere? ja, - men sikkert også mere kvalificeret.

anyway, - og jeg er ikke bange for deres mafia boss af en gud, - der kræver beskyttelses kapital..og dem der siger at man sender sig selv i helvedet..hah, ikke mere end en der nægter at betale beskyttelses penge, heller ikke begår selvmord ved at byde trods.

nå, jeg kunne ikke lade være med at sige noget til moren der inviterede, - så jeg kommer ikke til kirkedelen, - men bagefter ok..det var hun ok med :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ingen gud købes er publiceret 30/03-2017 19:30 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.